Evlilik Hakkında Her Şey 1. Bölüm İzle

Evlilik Hakkında Her Şey 1. Bölüm İzle
Evlilik Hakkında Her Şey 1. Bölüm İzle; 21 Eylül Salı 1. bölümüyle ekrana gelen Evlilik Hakkında Her dizinin yayınlanan 1. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Evlilik Hakkında Her Şey 1. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı,  Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk’un yer aldığı sezonun yeni dizilerinden Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Uzun süredir hazırlık yapılan Evlilik Hakkında Her Şey’de başarılı bir boşanma avukatı olan Azra Günay tanınmış insanların davalarına bakmaktadır. Azra okuldan mezun olduktan sonra kendisi gibi avukat olan Sergen ile evlenmiştir. Çiftin üç çocuğu vardır. Mesleği gereği şahit oldukları ve babasından yediği darbeye rağmen evlilik kavramlarına sıkı sıkıya bağlıdır. Ancak ne yazık ki tüm bu çabaları kocasının kendisine ihanet ettiğini öğrenince yerle bir olacaktır. Fox Tv ekranlarında bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Evlilik Hakkında Her Şey uzun süredir merak edilen dizilerin başında geliyor. Dizi bu akşam seyirci huzuruna çıkarak ekran serüvenine başlıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey Son Bölüm Tek Parça Ful İzle!

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan ve bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey seyircinin merakla beklediği yapımlardan biri. Dizi dört kadının hayatını ele alırken bu dört kadının hayat hakkındaki fikirleri, tercihleri ve nasıl yaşadıklarıyla ilgili yöntemleri anlatmaktadır. Bu dört kadının ortak geçmişlerine tepkileri de sorunların altından kalkma yöntemleri de birbirinden farklıdır.

Evlilik Hakkında Her Şey 1. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarında bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Evlilik Hakkında Her Şey seyirci için yeni ve farklı bir dizi olarak ekrana gelecek. Başarılı bir boşanma avukatı olan Azra İstanbul’un tanınmış insanlarının davalarına bakmaktadır. Ancak artık Azra için bir sonraki adıma geçme zamanı gelmiştir. Azra’nın meslekte duayen olan annesi Çolpan emekli olup büroyu Azra’ya devredecektir ancak olaylar hiç beklenmedik şekilde gerçekleşir. Azra ve annesi Çolpan arasında yaşanan büyük bir tartışma aile arasında büyük bir sarsıntıya sebep olacaktır. Cevher ailesi geçmişiyle yüzleşmeye başlarken Azra da evliliğini ve hayatını sorgulamaya başlar. Azra hayatı boyunca görmezden geldiği korkularıyla yüzleşmek zorunda kaldığında aile içindeki tüm dengeleri sarsacak bir karar alır. Ancak geçmişten gelen sürpriz bir ziyaretçi Azra’nın bu kararının arkasında durmasını güçleştirecektir. Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam 1. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

21-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar