Ezgi Şenler Üvey Anne Dizisinde

Ezgi Şenler Üvey Anne Dizisinde
Teşkilat dizisi ile kendini ispat eden genç ve güzel oyuncu Ezgi Şenler Atv ekranlarında yayınlanacak Üvey Anne dizisinde yer alacak.

Atv ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan yeni dizi Üvey Anne’nin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Şu sıralar yoğun bir şekilde cast çalışmaları devam eden dizinin yapım şirketi ONN Medya dizide yer alacak oyuncularla görüşmelerine ve anlaşmalara devam ediyor. Son olarak dizinin başrol oyuncuları belli olmuştu. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi’nin erkek başrol olarak yer alacağı dizide kadın başrol olarak da Hazal Filiz Küçükköse Kutsi’nin partneri olmuştu. Cast çalışmaları tüm hızıyla devam eden dizinin üçüncü ana başrol oyuncusu da belli oldu. Dizide Kutsi’nin canlandıracağı Faruk karakterinin büyük kızı olarak genç ve güzel oyuncu Ezgi Şenler ile anlaşmaya varıldı. Çok yakında çekimleri başlayacak olan ve dram türünde ele alınması beklenen dizinin kadrosunda yer alacak diğer oyuncular için ise görüşmeler devam ediyor.

Ezgi Şenler Üvey Anne’de

Daha önce özellikle Teşkilat dizisinde canlandırdığı karakterle seyirci tarafından sevilen genç ve güzel oyuncu Ezgi Şenler bu dizinin ardından son olarak Uğur Güneş’le birlikte Serçenin Gözyaşları adlı filmde rol almıştı. Gösterdiği performansla sektörün yükselen yıldızları arasına girmeyi başaran genç oyuncu yakında çekimleri başlayacak olan Üvey Anne dizisinde Kutsi’nin büyük kızını canlandıracak. ONN Medya tarafından hazırlanan dizinin çekimlerinin Muğla ve çevresinde gerçekleştirileceği öğrenilirken dizinin yönetmen koltuğunda ise Yasemin Erkul Türkmenli yer alacak. Yasemin Kırbaş ve Hülya Vural tarafından senaryosu kaleme alınan Üvey Anne yaz sezonunda başlayacak diziler arasında oldukça iddialı bir yapım olarak öne çıkıyor. Dizide rol alması için ayrıca Aslı Tandoğan ve Ayşegül Günay ile de görüşmeler devam ediyor.

Üvey Anne Konusu Ne?

ONN Medya tarafından hazırlıkları süren ve çok yakında Muğla ve çevresinde çekimleri başlayacak yeni dizi Üvey Anne yaz sezonunda Atv’de ekrana gelecek. Dizi, büyük aşkla bağlı olduğu eşi Efsun’u kanser nedeniyle kaybeden Faruk’un hikayesini konu alıyor. Faruk eşini kaybettikten sonra kendisini üç çocuğuna adamıştır. Kalbini aşka kapatan Faruk bu arada ona bu yolculukta destek veren asistanı Serap’la çocuklarına olan ilgisi ve yardımı nedeniyle evlenir. Diğer yandan Faruk ölen eşi Efsun’un yakın arkadaşı İpek’inde duygularını fark eder. Üvey Anne çok yakında Atv’de ekranlara gelecek.

05-05-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar