Vermem Seni Ellere dizisinin kadın başrolü belli oldu

Vermem Seni Ellere dizisinin kadın başrolü belli oldu
Atv ekranlarında yayınlanacak olan yeni Karadeniz dizisi Vermem Seni Ellere’nin kadın başrol oyuncusu güzel ve genç oyuncu Buse Meral oldu.

Televizyon ekranlarında yaz sezonu hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken Atv bu konuda oldukça iddialı yapımlarla seyirci karısına çıkmaya hazırlanıyor. Üvey Anne adlı dizinin yanı sıra AKN Film tarafından hazırlıkları süren Vermem Seni Ellere adlı dizininde çalışmaları hız kazandı. Geçtiğimiz günlerde erkek başrol oyuncusu olarak genç ve başarılı oyunculardan Emre Bey ile anlaşan AKN Film dizide Emre Bey’in partneri olarak yer alacak oyuncu arayışlarını hızlandırmıştı. Dizide Emre Bey ile partner olacak oyuncu seyirci tarafından da merakla beklenirken AKN Film bu ismi açıkladı. Yönetmen koltuğunda Ali Balcı’nın yer aldığı ve bir Karadeniz dizisi olarak ekrana gelecek Vermem Seni Ellere adlı dizide Emre Bey’in partneri olarak genç ve güzel oyuncu Buse Meral ile anlaşmaya varıldı.

Cast Çalışmaları Hızlandı

AKN Film tarafından hazırlanan ve bir Karadeniz dizisi olacak olan Vermem Seni Ellere için çalışmalar hızlandı. Çok yakında sete çıkmaya hazırlanan ve çekimlerin Ordu ve çevresinde yapılacağı dizinin en önemli hazırlıklarından olan Cast çalışmalarında büyük viraj geçildi. Dizinin ana iki başrol oyuncusu olarak Emre Bey ve Buse Meral ile anlaşmaya varan AKN Film dizinin diğer karakterleri için belirlediği isimlerle görüşmelere devam ediyor. Çok yakında cast çalışmasını tamamlamayı planlayan yapım şirketi dizinin çekimleri için en geç bu ayın sonunda sete çıkmayı ve Haziran ayının son haftasında da diziyi seyirciyle buluşturmayı planlıyor. Karadeniz bölgesinin özelliklerini anlatacak dizinin adı da Ordunun Dereleri adlı şarkıdan esinlenilmiş durumda.

Buse Meral Kimdir?

Dizi ve film sektörünün genç ve güzel oyuncularından biri olan Buse Meral 25 Temmuz 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Müjdat Gezen sanat Merkezi Konservatuarı’na gitmeye başlayan oyuncu aynı zamanda pek çok müzik enstrümanını çalabilmektedir. İlk olarak Ege’nin Hamsisi adlı dizi ile kamera önüne geçen oyuncu daha sonra başka yapımlarda da rol almıştır. Seyircinin sevdiği isimlerden olan Buse Meral bugüne kadar, Egenin Hamsisi, Gülperi, Bizim Hikaye, Tek Yürek, Elimi Bırakma, Ex Aşkım, Uyanış Büyük Selçuklu, Destan ve son olarak da Baba dizisinde rol aldı.

05-05-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar