Kuruluş Osman oyuncuları Çağrı Şensoy ile Buse Arslan nişanlandı

Kuruluş Osman oyuncuları Çağrı Şensoy ile Buse Arslan nişanlandı
Heyecanlı oldukları özlenen çiftten Buse Arslan’ın takdim ettiği acılı kahveyi damat Çağrı Şensoy büyük bir mutluluk ve afiyetle içti.

Çağrı Şensoy ve Buse Arslan hangi dizide oynuyorlar? Buse Arslan daha önce hangi dizilerde oynadı? Genç çift nişan törenini nerede yaptı? Nişan törenine kimler katıldı? Genç çift mutlulk karelerinin altına hangi notları düştüler? Çiftin mutluluğuna ortak olan tebrik ve mutluluk mesajları gönderen ünlü isimler hangileri oldu? Buse Arslan ve Çağrı Şensoy’un nişan töreni ve daha fazlası hakkında merak ettikleriniz yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ...

Kuruluş Osman oyuncuları Çağrı Şensoy ile Buse Arslan nişanlandı

TRT’nin en çok izlenen dizilerinin  başında gelen Kuruluş Osman dizi oyuncularından Cerkutay karakterine hayat veren  Çağrı Şensoy ve dizideki Aygül karakterine can veren rol arkadaşı Buse Arslan nişanlandı. Kendi evlerinde mütevazı bir törenle kıyılan nişanda oyuncu çifti diziden arkadaşları Salih Bademci’de yalnız bırakmadı.

Ünlü oyuncu Salih Bademci genç çifti yalnız bırakmadı

Kertenkele, Kocaman Ailem, Kocamın Ailesi gibi dizilerde başrol oynayan Buse Arslan, Kuruluş Osman dizisindeki rol arkadaşı Çağrı Şensoy ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Çağrı Şensoy, Buse Arslan’ı ailesinden istedi.  Müstakbel gelinin ailesi olumlu cevap verince acılı kahvelerin içilme aşamasına gelindi. Heyecanlı oldukları özlenen çiftten Buse Arslan’ın takdim ettiği acılı kahveyi damat Çağrı Şensoy büyük bir mutluluk ve afiyetle içti. Rol arkadaşı Çağrı Şensoy ile evlilik kararı alan genç oyuncu evde düzenledikleri sade bir törenle nişanlanmış oldular. Sade makyajıyla dikkat çeken genç oyuncu siyah detaylı beyaz bir elbise tercih etti. Ünlü oyuncu Salih Bademci arkadaşları olan genç çifti nişan törenlerinde yalnız bırakmadı.

Duy ey zaman öyle güzelsin ki!

Aile arasında kıyılan nişan fotoğraflarını instagram hesabından paylaşan Şensoy paylaşılan fotoğrafların altına “Duy ey zaman öyle güzelsin ki!” notunu düştü. Nişan töreninden ilk kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Buse Arslan : “ Kendinin ve dünyanın yarısını bulduğumda...” mesajını ekledi. Genç Oyuncu Arslan’ın paylaşımına Yeşim Salkım, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Yiğit Uçan ve Didem Balçın gibi pek çok ünlü isimlerden tebrik ve mutluluk mesajları yağdı. Biz de Canlı TV ailesi olarak Kuruluş Osman dizisinin başarılı oyuncuları olan genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

05-05-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar