Farah Zeynep Abdullah’ın yeni projesi belli oldu mu?

Farah Zeynep Abdullah’ın yeni projesi belli oldu mu?
Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah yeni bir yapımla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Farah Zeynep Abdullah’ın yeni projesi belli oldu mu? Hangi projede yer alacak? işte detaylar...

Güzelliğiyle göz dolduran ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın hangi projede yer alacağı belli oldu. Uzun bir süredir kendisine gelen tekliflere kapalı olan Farah Zeynep Abdullah yeni bir projeye evet dedi. Abdullah'ın, Çağan Irmak imzalı 'Selim Bey'in Yolculuğu' filminin kadrosunda yer alacağı duyuruldu. tv100.com'dan Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Güzel oyuncu Çağan Irmak ile el sıkıştı. Irmak'ın yeni filmi "Selim Bey'in Yolculuğu"nda usta aktör Haluk Bilginer de rol alıyor.

Farah Zeynep Abdullah ve Haluk Bilginer aynı projede

Farah Zeynep Abdullah Ay Yapım ve Med Yapım ortak projesi olan Şampiyon filmindeki başarılı performansıyla akıllarda unutulmayacak bir yer edinmişti. Abdullah bu filmden sonra gelen tekliflere sıcak bakmazken Selim Bey'in Yolculuğu filmi için tekrar kamera karşısına geçecek. Usta oyuncu Haluk Bilginer'le ve birçok başarılı filmle tanıdığımız ünlü yönetmen Çağan Irmak'la çalışacak olan Farah Zeynep Abdullah'ın performansı şimdiden merakla bekleniyor. Selim Bey'in Yolculuğu hakkında henüz yeterli bilgiye sahip değiliz fakat oyuncu kadrosunda yer alacağı açıklanan Farah Zeynep Abdullah ve Haluk Bilginer gibi iki dev ismin bulunması ve gişe rekorları kıran filmleriyle tanıdığımız Çağan Irmak'ın yönetmen kotuğunda olması projeyi şimdiden iddialı bir hale getirmiş görünüyor.

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla tanınan Farah Zeynep Abdullah 17 Ağustos 1989'da İstanbul'da doğdu. Babası Arap kökenli olan Abdullah'ın annesi ise Boşnaktı. İngiltere'de bir süre yaşayan Farah Zeynep Abdullah'ın müziğe ve tiyatroya karşı ilgisi çocukluk yıllarında başladı. İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde ortaöğretime başlayan Abdullah eğitimine İngiltere'de devam etti. Abdullah, tiyatro, fotoğrafçılık, medya alanlarında Fransızca eğitim aldı. Üniversiteye başlamadan, Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinden gelen teklifi değerlendiren Abdullah, ilk oyunculuk deneyimine adım atmış oldu. Abdullah daha sonra Yılmaz Erdoğan filmi olan Kelebeğin Rüyası'nda da büyük beğeni topladı. Genç ve güzel oyuncu Star TV'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizide başrol oynayarak oyunculuk kariyerine ilerlemeye devam etti. Başarılı oyuncu Abdullah'tan Selim Bey'in Yolculuğu adlı filmde de üstün bir oyunculuk performansı bekleniyor.

06-11-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar