Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya ekranlara ne zaman dönüyor?

Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya ekranlara ne zaman dönüyor?
Fox Tv ekranlarının aranan yüzleri Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya ekranlara ne zaman dönüyor? Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın dönüş tarihi..

Haber programlarının açık ara izlenen isimleri Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya yeni sezonda heyecanla bekleniyor. Peki Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya ne zaman geri dönüyor? Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın dönüş tarihi belli oldu mu? Fatih Portakal Fox Ana Haber programı ile İsmail Küçükkaya ise Çalar Saat programı ile en çok beklenenler arasında..

Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nıın dönüş tarihi belli oldu!

Türkiye televizyonlarının en çok izlenen akşam haberi ve sabah haberlerini sunan sevilen ikili Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya yeni sezonun heyecanla beklenen isimleri arasında. Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya 2019 - 2020 sezonuna ne zaman başlayacak? Fox Tv ekranlarının aranan yüzleri Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın yeni sezonda ekranlara dönüş tarihi belli oldu. Hafta içi her gün FOX TV Ana Haber bültenini sunan Fatih Portakal, sabah kuşağında “Çalar Saat” programıyla İsmail Küçükkaya yeni sezonlarına bomba gibi hazırlandı. Hafta içi her sabah televizyon ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Çalar Saat programının sunucusu İsmail Küçükkaya kendi sosyal medya hesabından paylaştığı post ile ekranlara geri dönüş tarihini açıkladı. Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'yı heyecanla bekleyen izleyiciler bu habere çok sevindi. İşte ekranların en sevilen yüzleri Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın yeni sezon tarihi...

Fox Tv ekranları ve izleyicilerine müjde, hasret sona eriyor. Ekranların sevilen yüzleri Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya yeni sezon için yaptıkları tüm hazırlıkların sonuna geldi. Ve ekranlara geri dönmek için gün sayıyor. İkilinin sunduğu farklı programlar Fox Tv ekranlarının en çok izlenen programları arasında yer alıyor. Yeri geliyor Fatih Portakal'ın sunumu ile hafta içi her akşam Fox Tv ekranlarında yayınlanan Fox Ana Haber, reytinglerde ilk sıraya yerleşiyor. Sezon arası veren ikilinin hayranları büyük heyecan ve merakla ekranlara geri dönüş tarihini merak ediyorlar. Yeni sezon tarihi ile ilgili ilk paylaşım sabah kuşağının sevilen haber programı Çalar Saat'in sunucusu İsmail Küçükkaya'dan geldi. İsmail Küçükkaya, sosyal medya hesabından paylaştığı postta 'Günaydın Türkiyem. Biz 16 Eylül’de dönüyoruz.' müjdesini verdi. Sevile ikili Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya 16 Eylül'den itibaren artık Fox Tv ekranlarında..

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler