Fenerbahçe Tv Spikeri Dilay Kemer Yoğun Bakımda!

Fenerbahçe Tv Spikeri Dilay Kemer Yoğun Bakımda!
Fenerbahçe Tv spikeri ve sunucusu Dilay Kemer kan kanseri hastalığı sebebiyle hastanede yoğun bakıma alındı. İşte haberin detayları!

Spor camiası bir hastalık haberiyle daha sarsıldı. Geçtiğimiz günlerde kansere yenik düşen ve hayatını kaybeden Emre Gönlüşen’in ardından şimdi de Fenerbahçe Tv spikeri Dilay Kemer kanser hastalığı sebebiyle hastanede yoğun bakıma alındı. Daha önce de kanserden dolayı tedavi gören Dilay Kemer yeniden hastanede tedavi altına alındı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Kemer hastalıyla ilgili bilgi vermişti. Dilay kemer’in hastanede yoğun bakıma alındığını ise Fenerbahçe Tv sosyal medya hesabından duyurdu. Dilay kemer’in hastanede tedaviye alınmasıyla birlikte pek çok meslektaşı ve seveni Kemer’e geçmiş olsun dileklerini ilettiler. İşte haberin detayları!

Dilay Kemer Yoğun Bakımda!

Fenerbahçe Tv’nin güzel sunucularından Dilay Kemer daha öncede tedavi gördüğü kan kanseri hastalığından dolayı bir kez daha hastanede yoğun bakıma alındı. Güzel sunucunun hastaneye kaldırıldığını “kanalımızın sevilen yüzü Dilay Kemer’e acil şifalar diliyoruz. Dualarımız ve kalbimiz seninle” ifadeleriyle Fenerbahçe Tv duyurdu. Kan kanseri olan ve daha önce de aynı hastalıktan tedavi gören Dilay Kemer durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakıma alındı. Güzel ve başarılı sunucunun tedavisine hastanede yoğun bakımda devam edildiği belirtildi. Daha önce paylaştığı bir mesajında Kemer “Merhaba… Uzun zaman oldu paylaşım yapmayalı. Açıkçası Nasılsın sorusuna verecek net bir cevabım olana kadar sessiz kalmaya devam edecektim. Çünkü iyiyim desem iyi değilim, kötüyüm desem kötüde değilim ama iyileşemedim arkadaşlar. Hala hastane – ev arası mücadele dolu bir hayat yaşıyorum. Tahmin edersiniz ki bu durumdayken en duymak ve cevaplamak istemediğim soru nasıl olduğum. Her Dakika bunu konuşmak, herkese tek tek anlatmak moralimi bozuyor. Zaten doktorum da hastalık konuşmayı yasakladı ama bütün o güzel mesajlar için, endişeleriniz için teşekkür ederim ve böyle hayırlı bir gecede yine dualarınızda olmak isterim” ifadelerini kullanmıştı.

Dilay Kemer Kimdir?

Fenerbahçe Tv’de sunuculuk yapan Dilay kemer 1988 yılında Antalya’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Kemer daha sonra spikerlik ve sunuculuk eğitimleri aldı. Bir süre sonra Fenerbahçe Tv’de spikerlik ve sunuculuk yapmaya başlayan Kemer bir süredir kan kanseriyle mücadele ediyor. Biz de güzel sunucuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

17-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar