Camdaki Kız’ın Kadrosuna Dengeleri Değiştirecek Oyuncu

Camdaki Kız’ın Kadrosuna Dengeleri Değiştirecek Oyuncu
Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda olan Camdaki Kız’ın kadrosuna dengeleri değiştirecek bir oyuncu katılıyor.

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve yaşanmış bir hikayeden yola çıkılarak hazırlanan Camdaki Kız 2. Sezonunda da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden televizyona dizi olarak uyarlanan dizi Perşembe akşamları en çok seyredilen yapımlar arasında yer alıyor. Dizi iki gencin evliliklerini ve geçmişte yaşadıkları olayların gelecekteki hayatlarını nasıl etkilediğini anlatıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi aynı zamanda hikayesindeki entrikalarla seyirciye cazip bir hikaye sunuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Tamer Levent ve Şerif Erol yer alıyor. Dizide Tamer Levent’in canlandırdığı ve Koroğlu ailesinin babası olan ve aynı zamanda Koroğlu Holding’in de başkanı olan Rafet Koroğlu’nun hikayesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Rafet Koroğlu’nun geçmişten gelen ilk aşkı diziye dahil oluyor.

Laçin Ceylan Camdaki Kız’da Dengeleri Değiştirecek

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Perşembe akşamları ekrana gelen Camdaki Kız’ın kadrosuna usta oyuncu Laçin Ceylan dahil oldu. Laçin Ceylan’ın dizide, Rafet Koroğlu’nun ilk aşkını canlandıracağı öğrenildi. Geçmişi yavaş yavaş hikayede işlenmeye başlayan Rafet Koroğlu’nun gençlik yıllarındaki ilk ve tek aşkının bir anda çıkıp gelmesi hem Rafet Koroğlu’nun geçmiş hayatını merak ettirecek hem de ilk aşk, konakta ve tüm karakterlerin hayatında büyük değişimler yaşatacak. Dizide adeta herkes üzerinde büyük bir etkisi olan ve herkesin korktuğu Rafet Koroğlu hayatındaki tek aşkının çıkıp gelmesiyle büyük şaşkınlık yaşayacak. Usta oyuncu Laçin Ceylan’ın hayat vereceği ilk ve tek aşkın Nalan’ın hayatına nasıl dokunacağı ise merakla bekleniyor.

Laçin Ceylan Kimdir?

Camdaki Kız dizisinin kadrosuna dahil olan usta oyuncu Laçin Ceylan 25 Kasım 1965 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu daha sonra tiyatro oyunlarında oyunculuk ve yönetmenlik yapmaya başlamıştır. Pek çok oyunda yer alan Laçin ceylan aynı zamanda sinema filmlerinde ve dizilerde de roller almıştır. Laçin Ceylan’ın rol aldığı yapımlar arasında öne çıkanlar arasında,

·         Aşk ve Gurur

·         Delibal

·         Cingöz Recai

·         Çilek Kokusu

·         Benim Hala Umudum Var

·         Ay Tutulması

·         Saklı Hayatlar

·         İstanbul Çocukları

·         Kampüste Çıplak Ayaklar

·         Hatırla Sevgili

·         Gümüş

·         Ve Gece Yürüyüşü, bulunmaktadı.

14-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar