Ferhat ile Şirin 2. Bölüm izle

Ferhat ile Şirin 2. Bölüm izle
Ferhat ile Şirin 2. bölüm izle; 29 Kasım Cuma 2. bölümüyle ekrana gelen Ferhat İle Şirin dizisini tek parça full izlemek için detaylar haberimizde!

Fox TV'nin yeni dizisi Ferhat ile Şirin 29 Kasım Cuma akşamı 2. yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Tolga Sarıtaş, Cansu Dere ve Leyla Tanlar'ı başrolünde buluşturan dizi ilk bölümüyle izleyiciden tam not almayı başarmıştı. Dizinin ilk bölümünde; ailesini trajik bir olayda kaybeden ve yaşamını marangozluk yaparak sürdüren Ferhat’ın, Karalı Ailesi’nin son temsilcihi Banu’dan gelen iş teklifini kabul eden Ferhat’ın hayatını başından sonuna değiştirecek Şirin ile tanışmasına tanıklık etmiştik. Dizinin bu akşam yayınlanan 2. yeni bölümünü izlemek isteyen izleyiciler Ferhat ile Şirin 2. bölüm izle araması yapıyorlar. Ferhat ile Şirin son bölüm tek parça izlemek için tüm detayları haberimizde sizler için derledik!

FERHAT İLE ŞİRİN İZLE

İlk bölümüyle izleyicinin beğenisini kazanan Ferhat ile Şirin 29 Kasım Cuma akşamı 2. yeni bölümüyle Fox ekranında izleyiciyle buluştu. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler diziyi tek parça bölümünü nasıl izleyebileceğini araştırıyor.Ferhat ile Şirin’in ilk bölümünü dizinin yayıncı kuruluşu Fox TV’nin internet sitesinden veya yukarıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

FERHAT İLE ŞİRİN 2. BÖLÜM ÖZETİ

Ailesini trajik bir kazada kaybeden Ferhat geçmişinin peşinden gitmeye kararlıdır. Ailesini trajik bir olayda kaybeden Ferhat’ın tek gayesi annesini bulmaktır. Ailesinin başına gelen tüm olayları öğrenmek isteyen Ferhat annesini bulabilmek için herşeyi göze alır. Ferhat için endişelenen Salin ne yaparsa Ferhat’ı bu yoldan vazgeçiremez. Annesini bulmak için attığı her adım Banu’ya çıkan Ferhat’ı çok zor bir seçim beklemektedir. Öğreneceği gerçekler Şirin ile aralarındaki aşkı etkileyeceğini anlayan Ferhat’ın nasıl bir karar verecek? Banu, Ferhat’a gerçekleri anlatacak mı?

FERHAT İLE ŞİRİN 1. BÖLÜM ÖZETİ

Yaşamını marangozluk yaparak sürdüren Ferhat hiç beklemediği bir anda kendisini zengin ve bir o kadarda karanlık dünyanın içerisinde bulur. Kendi halinde küçük atölyesinde sanatını icraa eden Ferhat dükkanını Eski Çarşıya taşır. Burada yolu Karalı Köşk ile kesişen Ferhat olacaklardan habersizdir. Geçmişi hakkında pek bir bilgisi olmayan Ferhat’ın hayatına Karalı Köşk tanıklarındandır. Tüm bunların yanında Ferhat’ın hayatına giren Şirin’e aşık olacaktır. Ancak bu hikayede ikisininde mutlu olması imkânsızdır! Yaşanacaklardan bihaber birlikte olmayan ikili sık sık Banu’nun entrikalarıyla karşı karşıya kalacaklar ve gün yüzüne çıkan gerçekler karşısında hayatlarının en büyük şoklarını yaşayacaklardır. Bu hikayede herkesin mutlu olması imkansız!

 

29-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar