Ferhat İle Şirin 5. Bölüm İzle

Ferhat İle Şirin 5. Bölüm İzle
Ferhat İle Şirin 5. Bölüm İzle; 20 Aralık Cuma 5. Bölümüyle ekrana gelen Ferhat İle Şirin Dizisi’nin 5. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ferhat İle Şirin 5. Bölüm İzle; O3 Medya ve Artistanbul Medya tarafından hazırlanan ve Fox Tv’de Cuma akşamları ekrana gelen başrollerinde Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar, Yıldıray Şahinler gibi usta oyuncuların yer aldığı Ferhat İle Şirin 20 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Hakkında final yaptı, yapıyor, yapacak gibi söylemlerin eksik olmadığı ve ne yazık ki reytinglerde iyi bir yerde olmayan Ferhat İle Şirin bu akşam ekrana gelecek 5. Bölümle bir kez daha umutlanmak istiyor.

Ne yazık ki başladığı ilk bölümden itibaren seyirciye bir türlü ulaşamayan dizi için bu bölümler son umut olarak görünüyor Son olarak yayınlanan 4. Bölümde Şirin ile Yiğit’in evleneceğini öğrenen Ferhat bu evliliğe engel olmak için elinden geleni yapmaktadır. Suların durulduğunu düşünen Banu ise hayatlarını tekrar yoluna koymak niyetindedir.

FERHAT İLE ŞİRİN SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv’de ekranlara gelen Ferhat ile Şirin’de kayıp annesi hakkında araştırmalar yapan Ferhat annesine bir adım daha yaklaşmıştır ama bu arada büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır. İstenilen izlenme oranına bir türlü yaklaşamayan dizinin akıbeti bu akşam ve gelecek haftalarda yayınlanacak bölümlere bağlı gibi görünüyor. Son olarak senarist değişikliği yaşanan diziye ayrıca başarılı oyuncu Sarp Akkaya’da dahil oldu.

Ferhat İle Şirin 5. Bölüm Özeti!

Cuma akşamlarının alternatif dizilerinden Fox Tv’de ekrana gelen Ferhat İle Şirin’in bu akşam yayınlanacak 5. Bölümüyle seyircinin karşısına çıkıyor. Artık hakkında geri dönüşü olmayan bir sürece girilen bölümlerin başladığı dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde, Ferhat’ın marangozhanesinde Şirin’in bulduğu evraklar Ferhat’ın tüm geçmişini ortaya çıkarır. Banu ve Şirin gerçekleri öğrendiklerinde büyük tepki gösterirler. Annesini bulma yolunda büyük aşama kaydeden Ferhat için her şey bitti sanılırken beklenmedik bir gelişme herkesin hayatının değişmesine yol açacaktır. Son olarak başarılı oyuncu Sarp Akkaya’nın da dahil olduğu dizinin bu akşam yayınlanacak bölümü büyük bir heyecana gebe gibi duruyor.

Ferhat İle Şirin’in 5. Bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri yakından takip etmek için canlitv.com adresini takip edebilirsiniz.

20-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar