Ferhat ile Şirin 6. Bölüm izle

Ferhat ile Şirin 6. Bölüm izle
Ferhat ile Şirin 6. Bölüm izle; FOX TV'den ekrana gelen Ferhat ile Şirin dizisi 6. bölümüyle ekranlarda. Bu bölümü internet üzerinden izleyin.

Ferhat ile Şirin 6. bölüm izle; FOX TV ekranlarından izleyicisine ulaşan Ferhat ile Şirin dizisi 27 Aralık Cuma akşamı 6. bölümüyle ekrana geliyor. Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar'ın başrolde yer aldığı Ferhat ile Şirin dizisi ilk 6 bölümüyle reytinglerde istediğini bulamadı. FOX TV'den ekrana gelen Ferhat ile Şirin dizisi ilk bölümüyle reytinglerde 8. sırada yer aldı. Dizinin sonraki bölümleri ise ilk bölümdeki reyting oranlarına yaklaşamadı bile. Her Cuma akşamı ekrana gelen Ferhat ile Şirin dizisi yeni bölümlerle izliyiciyi kendine çekebilecek mi? Ferhat ile Şirin dizisinin yeni bölümü bu akşam ekrana geliyor. Yeni bölümü ise televizyonun yanı sıra internet üzerinden de izleyebilirsiniz. Ferhat ile Şirin dizisinin yeni bölümünü internet üzerinden izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli.

Ferhat ile Şirin dizisi oyuncu kadrosu

Ferhat ile Şirin dizisinin oyuncu kadrosunda Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar, Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehsuvar Aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas ve Nihan Gür yer alıyor. O3 Medya ve Artıİstanbul'un yapımcılığını ve FOX TV'nin yayıncılığını üstlendiği Ferhat ile Şirin dizisinin senaryosunu Gizem Kaboğlu ve Savaş Korkmaz kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin oturuyor. 22 Kasım 2019 tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelen Ferhat ile Şirin dizisi her Cuma akşamı izleyici karşısına çıkıyor.

Ferhat ile Şirin dizisinin 6. bölümünde neler yaşanacak?

Bir önceki bölümde Hüsrev tarafından vurulan Ferhat, hala ölüm kalım savaşı vermektedir. Cemal ise bu zamana kadar Ferhat'a yaşatılanların intikamını almaya yardım etmeye niyetlenir. Şirin ve Banu, Ferhat'ın öldüğünü öğrenir ancak bu doğru değildir. Şirin ve Banu arasındaki çekişme bambaşka bir boyuta taşınmıştır. Şirin, Ferhat ve Banu arasındaki aşk üçgeni de yeni bir boyuta taşınacaktır.

Ferhat ile Şirin dizisinin konusu ne?

Sıradan bir marangoz olan Ferhat'ın hayatı hiç beklemediği bir anda değişmiştir. Çok da büyük sayılmayan bir atölyesinde işini yaparken Kapalı Çarşı dükkanlarına kadar namı ulaşmıştır. Sonrasında ise Karalar Köşkü'nde bulur kendini. Hayatına Şirin ve Banu girecektir. Ferhat, Şirin ve Banu arasında bir aşk üçgeni başlar. Bu hikayenin sonunda ise bir kişi için işler sarpa saracaktır. Aşkın yanı sıra tehlike ve intikamın içine de girmiştir Ferhat bundan böyle.

27-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar