Ferhat ile Şirin dizisi nerede çekiliyor?

Ferhat ile Şirin dizisi nerede çekiliyor?
Türk Edebiyatının en önemli hikayelerinden Ferhat ile Şirin Fox Tv ekranlarında dizi oluyor. Peki, Ferhat ile Şirin nerede çekiliyor?

Fox Tv’nin bu sezonki en iddialı dizilerinden olan Ferhat ile Şirin izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Tolga Sarıtaş’ın başrollerde görev alacağı dizinin sadece hikayesi ve oyuncuları merak edilmiyor. Ferhat ve Şirin dizisinin nerede çekileceği de izleyicilerin merakını cezp etmiş durumda. Bilhassa gösterilen cafe, restaurant ve manzara neresi? İşte ayrıntılar…

Ferhat ile Şirin nerede çekiliyor?

Cafe, restaurant ve üstüne bir de muhteşem manzara seyirciyi cezp etmiş durumda. Arama motorlarında buralar neresi diye aranıyor. Ferhat ile Şirin’in yapımcılığını 03 Medya üstleniyor. 03 Medya dizinin çekim yerin noktasında ortaya çıkabilecek bütün bilgileri saklıyor. Bu mekanları bilen bir izleyici çıkmadan da Ferhat ile Şirin dizisinin çekim yerini öğrenmemiz zaman alacak gibi duruyor. Bu bekleyişin fazla uzun süreceğini düşünmüyoruz çok yakında bir izleyici bu resimlerin bulunduğu mekanı bilecektir. Ancak son gelen bilgilere göre Tolga Sarıtaş’ın bu sezon İzmir’de ikamet edeceği. Bu da demek oluyor ki dizi İzmir’e yakın bir yerde çekilecek.

Ferhat ile Şirin konusu nedir?

Ferhat ile Şirin hikayesini bilmeyeniniz yoktur. Türk Edebiyatı’nın en eski hikayelerindendir. İşte Ferhat’ın uğruna dağları deldiği Şirin ile olan aşkını anlatacak dizi. Tabii bu kahramanlar modern çağın Ferhat ile Şirin’i. Ferhat yani Tolga Sarıtaş, ana hikayedeki gibi ulaşamayacağı bir kıza aşık oluyor. Bizi Fox Tv ekranına kilitleyecek hikaye boyunca Ferhat, dağları delip aşkı Şirin’e kavuşmaya çalışacak. Dizi sonunda bu iki aşığın kavuşup kavuşamayacakları seyirciyi heyecanlandıracak olsa da ana hikayeden bu noktada ayrılıp aşıklar bir araya gelecektir diye düşünüyoruz.

Ferhat İle Şirin oyuncu kadrosunda kimler var?

Konsepte özel oyuncu kadrosuyla Ferhat ile Şirin 03 Medya’nın en komple dizilerinden. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Kanal D dizileri Kuzey Güney ve Bodrum Masalı’nı da yöneten Mehmet Ada Öztekin oturuyor.

Dizinin başrol oyuncuları olarak sadece Tolga Sarıtaş belli oldu. Ferhat karakterini canlandıracak olan Tolga Sarıtaş geçen sezonlarda da Söz dizisinin başrolündeydi. 03 Medya’nın şimdiki en büyük hedefi ise Tolga Sarıtaş’a yakışacak bir Şirin bulmak. Bunun için de bütün çalışmalar en ince ayrıntısına kadar yapılıyor.

30-08-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar