Ferhat İle Şirin Dizisinde Ferhat (Tolga Sarıtaş)Kimdir?

Ferhat İle Şirin Dizisinde Ferhat (Tolga Sarıtaş)Kimdir?
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Ferhat ile Şirin yakında başlıyor. Dizinin ana karakteri Ferhat kimdir? Ferhat'ı hangi oyuncu canlandırmaktadır? Hepsi haberimizde!

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Ferhat ile Şirin’de sona gelindi. O3 Medya tarafından hazırlanan ve Mehmet Ada Öztekin’in yönetmen koltuğunda oturduğu, Savaş Korkmaz’ın senaryosunu kaleme aldığı Ferhat ile Şirin uzun zamandır hazırlıkları süren dizilerden biriydi.

Oyuncu kadrosunda Cansu dere, Tolga Sarıtaş, Leyla tanlar, Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehsuvar Aktaş, Emel Çölgeçen gibi güçlü oyuncuları yer aldığı Ferhat ile Şirin seyircileri de heyecanlandırmış durumda. Fragmanları yayınlanmaya başlanan ve kısa bir süre sonra yayına girecek olan Ferhat ile Şirin’in Ferhat karakterine hayat veren Tolga Sarıtaş’ın kim olduğunu araştırdık.

Ferhat İle Şirin Ferhat Kimdir?

O3 Medya tarafından Fox Tv için hazırlanan Ferhat İle Şirin adlı dizinin ana karakteri Ferhat kimdir, nasıl bir karakterdir, neleri sevmekte ve nelerden korkmaktadır? Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Ferhat karakteri zanaatı ile tanınan ve şehrin en iyi ahşap işlerini yapan biridir ve babasıyla bir atölye işletmektedir. Lafını esirgemeyen, aklına geleni hemen söyleyen, dürüst bir gençtir. En belirgin özelliği cesaretidir. Yumruğu sert olan Ferhat, bu güne değin eline silah almamıştır. Kitap okumayı sevmektedir. Elinden babasının öğrettiği tasavvuf ilmi üzerine kitaplar ve şiir düşmez. Ferhat ailesini trajik bir olay sonunda kaybetmiştir. Ferhat’ın geçmişi hakkında bir söz aklından çıkmamaktadır. Bir insan ölürse çok insan ölür. Ferhat kalbindeki boşlukla büyümüş ve bugünlere gelmiştir. Şimdi ise Ferhat bu boşluğu aşkla dolduracaktır.

Tolga Sarıtaş Kimdir?

30 Mayıs 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Tolga Sarıtaş aslen Sivaslıdır. Oyuncu kariyerine Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda başlamıştır. Oyuncu halen açık öğretim fakültesi İşletme Bölümünde okumaktadır. Oyuncu ilk ekran tecrübesini 2009 yılında yardımcı oyuncu olarak Bahtı Kara adlı sinema filmiyle yaşamıştır. Oyuncunun kariyerinde hızla yükselmesine Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Cihangir Karakterindeki başarısı oldukça etkili olmuştur. Tolga Sarıtaş 2015 yılında Güneşin Kızları adlı dizide başrol oyuncusu olarak rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır.

Tolga Sarıtaş’ın Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Söz

Kötü Çocuk

Güneşin Kızları

Büyük Sürgün Kafkasya

Benim Adım Gültepe

20 dakika

Sen de Gitme

Muhteşem Yüzyıl

Arka Sokaklar

Öyle Bir Geçer Zaman ki

Kaledeki Yalnızlık

Bilinmeyen Yaşın Yorgunu

Bahtı Kara

17-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar