Ferhat İle Şirin Hayriye (Işıl Yücesoy) Kimdir?

Ferhat İle Şirin Hayriye (Işıl Yücesoy) Kimdir?
Fox Tv'de seyirciyle buluşacak olan Ferhat ile Şirin dizisinde geri sayım devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Hayriye karakterini canlandıran ışıl Yücesoy kimdir? İşte detaylar

Fox Tv’de Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan ve O3 Medya Tarafından hazırlanan, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği senaryosu Savaş Korkmaz tarafından kaleme alınan Ferhat İle Şirin seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Peş peşe yeni dizilerin yayına girdiği bu günlerde Fox Tv’nin Ferhat ile Şirin projesi en çok merak edilen yapımlardan biri olarak ön plana çıkıyor.

Başrolletinde Tolga Sarıtaş ve Cansu Dere’nin yer aldığı dizinin diğer oyuncu kadrosunda ise Leyla Tanlar, Yıdıray şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehsuvar aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas ve Nihan Gür yer alıyor. Bizde bu yazımızda Ferhat ile Şirin dizisinde Hayriye karakterini canlandıran Işıl Yücesoy’un kim olduğuna ve Hayriye karakterini ele aldık. İşte Hayriye Hayriye karakteri!

Ferhat İle Şirin Hayriye Nasıl Bir Karakter?

Fox Tv ekranlarında 22 Kasım Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek Ferhat İle Şirin dizisinin güçlü karakterlerinden Hayriye, Karalı ailesinin başındaki isimdir. Torunları Şirin ve Banu’yu korumak için gözünü karartabilen bir karakterdir. Banu yetişene kadar aileyi koruyan, kollayan Hayriye karakteri olmuştur. Banu’yu bugünkü Banu yapan Hayriye’nin dik ve güçlü duruşudur. Hayriye Ferhat ile Şirin dizisinde güçlü, otoriter, dediğim dedik ve dostlarına güven, düşmanlarına korku salan güçlü bir kadındır.

Ferhat İle Şirin (Hayriye) Işıl Yücesoy Kimdir?

Türk dizi ve sinema dünyasının usta ve tecrübeli oyuncusu Işıl Yücesoy 2 Ekim 1945 yılında Kırklareli’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan usta oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarından oyunculuk eğitimi alarak mezun olduktan sonra 1969 yılında Devlet Tiyatrosunda çalışmaya başlamıştır. Usta oyuncu 1975 yılında şarkıcı olarak sahnelerde yer almış ve pek çok albüme imza atmıştır. Dizi ve sinema filmlerinin vazgeçilmez ve usta oyuncusu Işıl Yücesoy bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlardan dikkat çekenler şunlardır. Hayat Mucizelere Gebe, Kara Para Aşk, Unutursam Fısılda, Yer Gök Aşk, Prensesin Uykusu, Yol arkadaşım, Gonca Karanfil, Zoraki Koca, Rüya Gibi, Güz Yangını, Korkuyorum Anne, Çemberimde Gül Oya, Üvey Baba, Bizim Sokak, Geçim Otobüsü, Milcan.

18-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar