Ferhat ile Şirin Yiğit (Alican Barlas) kimdir?

Ferhat ile Şirin Yiğit (Alican Barlas) kimdir?
O3 Medya'nın yeni dizisi Ferhat ile Şirin ilk bölümüyle Fox TV ekranlarında yayın hayatına başladı. Aşk temalı dizide Yiğit karakterine hayat veren oyuncu Alican Barlas kimdir?

Başrollerinde Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar, Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır ve Işıl Yücesoy gibi başarılı isimlerin yer aldığı Ferhat ile Şirin dizisi heyecanlı bekleyişin ardından yayın hayatına başladı. Fox TV ekranlarında her cuma akşamı seyirci karşısına çıkacak olan dizi konusuyla olduğu gibi oyuncu kadrosuyla da beğeni topluyor. O3 Medya imzalı dizide Yiğit rolünü üstlenen oyuncu Alican Barlas ve karakterini yakından tanıyalım. 

FERHAT İLE ŞİRİN YİĞİT KİMDİR?

Ferhat ile Şirin dizisinde Yiğit Arhan, zalim bir adam olan Hüsrev Arhan'ın oğludur. Varlık içinde büyümüş olan Yiğit hırslı ve saldırgan biridir. Babasının isteği üzerine Londra'da okuduğu üniversiteyi bitirdiğinde Türkiye'ye dönüp Şirin ile nişanlanmıştır. Ferhat hayatlarına girdiğinde Ferhat ve Şirin'in birbirine olan ilgisi onu rahatsız edecektir.

ALİCAN BARLAS KİMDİR?

25 Mart 1991 tarihinde İstanbul'da doğan Alican Barlas ünlü oyuncu Taner Barlas'ın oğludur. Oyunculuk onun için baba mesleğidir ve çeşitli tiyatrolarda yer aldıktan sonra 2013 yılında Amerika'ya eğitim almaya gitmiştir. Los Angeles'ta oyunculuk eğitimi alan Barlas bir süre buraya yerleşmiş ve The Equalizer 2 filminde rol almıştır. Oyuncu yakın zamanda Türkiye'ye dönmüş ve yönetmen Mehmet Ada Öztekin tarafından beğenilip Ferhat ile Şirin dizisiyle anlaşmıştır. Fox TV ekranlarında yayınlanan dizide Yiğit karakterine hayat verecektir. 

FERHAT İLE ŞİRİN 2.BÖLÜM RESMİ ÖZETİ

Geçmişin izini süren Ferhat’ın, ailesi hakkında öğrendiği gerçekler onu geri dönüşü olmayan bir yola sokar. Ferhat daha fazlasını öğrenmek ve annesini bulmak için her şeyi göze almıştır artık. Salim ise Ferhat için endişelidir ve onu bu amacından vaz geçirmeye çalışır. Fakat Ferhat annesini bulma konusunda kararlıdır. Bu yolda karşılaştığı her şeyin Şirin ile aralarındaki aşkı imkânsız hale getirebileceğini fark eden Ferhat’ı zor bir seçim beklemektedir. Diğer yandan Ferhat’ın annesini bulmak için attığı her adım onu Banu’ya götürmektedir. 

26-11-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar