Fikret Kuşkan Zalim İstanbul’a Rest Çekti!

Fikret Kuşkan Zalim İstanbul’a Rest Çekti!
Sete çıkmaya hazırlanan Zalim İstanbul dizisinde beklenmedik bir sorun ortaya çıktı. İddiaya göre Fikret Kuşkan dizide koronavirüs endişesi sebebiyle rol almak istemiyor.

Televizyonlarda yayınlanan ve koronavirüs sebebiyle mart ayının ortalarında ara veren diziler tek tek sete çıkmaya ve hikayelerine kaldıkları yerden devam etmeye başladılar. Bu süreçte kimi dizilerde final ya da sezon finali yapma kararı aldı. Seyirciler için de oldukça zor bir süreç olan bu dönemin geride kalmasını umut eden yapımcılar bir an önce eski günlere dönmek için çalışırken Avşar Film tarafından Kanal D için hazırlanan Zalim İstanbul Dizisinde beklenmedik bir sorun yaşanmaya başlandı. Yapımcı Şükrü Avşar tarafından çözülmeye çalışıldığı iddia edilen sorunun dizinin başrol oyuncusu Agah karakterini canlandıran başarılı oyuncu Fikret Kuşkan’ın dizinin kalan bölümlerinde oynamak istememesinden kaynaklandığı belirtiliyor. Sete çıkmaya hazırlanan Zalim İstanbul’da beklenmeyen bu sıkıntının giderilmesine çalışıldığı iddia ediliyor. İşte detaylar!

Fikret Kuşkan Oynamak İstemiyor!

Geçtiğimiz sezon başlayan ve bu sezon ikinci sezonunu yaşayan Zalim İstanbul Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları geliyordu ve özellikle son dönemlerde reytingleri oldukça iyi gidiyordu. Oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven gibi başarı oyuncuların rol aldığı ve Aysun Erdoğan, Seda Çakır Avunduk’un senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmenlini Şenol Sönmez’in üstlendi Zalim İstanbul koronavirüs sebebiyle 37. Bölümün çekimleri sırasında yarıda kalmıştı. Dizinin yarım kalan 37. Bölümünün ve geride kalan 3 bölümünün çekimlerinin yapılması bayramdan sonrası için planlanmaya başlanmıştı. Ancak son gelen haberler dizinin başrol oyuncusu Fikret Kuşkan’ın dizide artık rol almak istemediği yönünde. İddiaya göre Agah karakterini canlandıran Fikret Kuşkan dizinin kalan bölümlerinde koronavirüs sebebiyle rol almak istemiyor.

Fikret Kuşkan Neden Oynamak İstemiyor?

Zalim İstanbul Kanal D ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve son dönemde hikayesiyle seyirciyi ekrana bağlayan yapımlardan biri olarak ön plana çıkmıştı. Ancak koronavirüs sebebiyle verilen aranın ardından dizinin yeniden sete dönmesi planlanırken beklenemedik bir sorun baş gösterdi. İddiaya göre Fikret Kuşkan dizinin kalan bölümlerinde koronavirüs endişesi sebebiyle dizinin son 3 bölümünde rol almak istemiyor. Hatta Fikret Kuşkan’ın bu konuda çok kararlı olduğu ve gerekirse mahkemeye gitmeyi bile göze aldığı iddia ediliyor. Öbür taraftan Yapım Şirketi Avşar Film’in oyuncunun sözleşmesinin devam ettiğini bildirdiği belirtiliyor.

25-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar