Zalim İstanbul 37. bölüm izle!

Zalim İstanbul 37. bölüm izle!
Uzun bir aradan sonra yeniden sevenleri ile buluşan Zalim İstanbul 37. Bölüm bu akşam Kanal D'de. Zalim İstanbul 37. Bölüm izlemek için detaylar haberimizde!

Zalim İstanbul 37. bölüm izle! Kanal D'nin sevilen dizilerinden biri olan Zalim İstanbul dizisi bu akşam diziseverlerle buluşuyor. Oldukça heyecanlı sahnelerin yer aldığı Zalim İstanbul'da neler olacak? Ceren'in bebeğine kavuşabilmesi için Cemre'nin teklifi ne? Cenk ve Nedim arasındaki soğuk savaş nasıl değişiyor? Merakla beklnenen dizi, Zalim İstanbul 37. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz!

Avşar Film tarafından yapımcılığı üstlenilen Zalim İstanbul sezona hızlı bir giriş yapmış ve oldukça başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Bahar Şahin, İdris Nebi Taşkan, Gamze Demirbilek, Deniz Uğur, Ozan Dolunay, Sera Kutlubey, Simay Barlas, Ayşen Sezerel, Berker Güven gibi başarılı isimlerin yer aldığı Zalim İstanbul dizisi, yönetmen Şenol Sönmez tarafından çekiliyor. Fikret Kuşkan'ın canlandırdığı Agah Karaçay ve etrafında yaşanan olayların anlatıldığı dizi dikkatleri çekmeyi başardı. Antakya'da başlayan ve İstanbul'a uzanan hayatların kesiştiği Zalim İstanbul, yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'da Kanal D'de sizlerle buluşacak. Zalim İstanbul 37. bölüm izle!

Zalim İstanbul 37. bölümde neler olacak?

Zalim İstanbul 37. bölüm izle! Pazartesi akşamları  Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşan  Zalim İstanbul, bu hafta da heyecan dolu bir bölümle karşınızda olacak. Fikret Kuşkan'ın başarılı oyunculuğu ve genç oyuncuların hayat verdikleri karakterleri yaşayarak oynaması dizinin başarısını arttırıyor. Zalim İstanbulda bu akşam Ceren artık kendine ait olduğunu öğrendiği bebeğin, kollarından nasıl alındığını hazmedemiyor. Ona bunları annesi ile birlikte cenk'in yaptığını ve hayatında ablası Cemre'nin olması için son pürüz olan bebeği kaldırmak için yaptığını düşünüyor. Oysa ki ablası Cemre'nin kardeşinin bebeğine kavuşması adına kendi kocasına artık Ceren ile evlenmelisin bile diyebiliyor. 

Ceren ise daha önce nikahlı kocası olan Nedim ve ablasının kocası ve  çocuğunun babası olan Cenk'in ablası için savaş içinde olmalarını hazmedemiyor. Sevdiği ve nikahlı olduğu iki kişininde kendisinden nefret etmesi elbetteki Ceren için kabuledilebilir değil. Fakat Cemre Ağah Karaçay'a karısına güvenip kendisini evden atmasının bedelini çok ağır ödetiyor. Ceren'in daha önce yaptırdığı DNA testi bu gece tüm Karaçay evinde patlıyor. Bakalım bu testin sonucuna aile bireylerinin tepkisi ne olacak? Agah Karaçay bu ihaneti kaldırabilecek mi? hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de Kanal D'de.

İyi Seyirler. . . 

08-06-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar