Sadakatsiz 24. Bölüm İzle

Sadakatsiz 24. Bölüm İzle
31 Mart Çarşamba günü yayınlanan Sadakatsiz 24. bölüm izle; Kanal D'den ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Med Yapım ve Mednova imzası ile KanalD ekranlarında Çarşamba akşamlarının yıldızı olarak yer alan Sadakatsiz dizisi yayın gününde sıralamalarda ilk üçte yerini almayı başarıyor. Neslihan Yeşilyurt ve Berna Tairi yönetmenliğinde Kemal Hamamcıoğlu Dilara Pamuk tarafından kaleme alınıyor. Asya ülkelerine ait Doctor Foster adlı dizinin birebir uyarlamasından evlerimize konuk oluyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Tarık Tekin, Alp Akar, Özge Özder ve Burak Sergen gibi başarılı oyuncuların üstün başarı sergilediği Sadakatsiz 24. Bölüm izlemek için detaylar ve son bölüm ful hd izlemek için canlı yayın linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. 


Sadakatsiz son bölüm izle

SADAKATSİZ SON BÖLÜM KONUSU

Bu akşam Kanal D ekranlarında sizlerin karşısına çıkacak olan  Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde, Volkan Derin'in yardım çağrısı ile eve gider. Asya ile birlikte gittikleri evde Ev darma duman Derin ortalıkta yoktur. Soruşturma başlatılır. Volkan DErin'den kurtulduğunu düşünsede olaylar örgüsü başlar. Savcı polis memurları, emniyet hepsi devreye girer. 

Derin'in kaybı herkeste şok etkisi yaratır. Güçlü ailesi kızlarının kaybolmasının arkasında Volkan ve Asya'yı görürken, Volkan herşeyden habersizdir. Asya ise konuyla zaten alakası olmadığı için kendini uzaklaştırma çabası içindedir. O ne kadar kendisini geri çeksede Volkan ortada kalan Zeynep'i ASya'ya gettirmiştir. Aslında kendince bir fırsat yaratsa da Haluk ve Gönül Asya'nın kapısını çalarak torunlarını ister.

Asya seve seve torunlarını onlara verecek olur ama Gönül'ün komiser kardesinden bir haber gelir. Ekiplerce bir kadın cesedi bulunmuştur. Teşhis için  Volkan Gönül ve Haluk hastanenein yolunu tutar. Derin'in başına gerçekten birşey mi gelmiştir? Kendi isteği ile gidip Volkan ve Asya'dan intikam mı almak ister? 

31-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler