Finale Hazırlanan Yasak Elma’da Bir Ayrılık Daha

Finale Hazırlanan Yasak Elma’da Bir Ayrılık Daha
6 sezondur ekranlarda yer alan ve pazartesi akşamlarının fenomen yapımı olan Yasak Elma’nın kadrosunda yer alan gen oyuncu Sarp İkilier diziye veda etti.

Ekranların en çok seyredilen yapımlarından biri olan ve 6. Sezonunda da reytinglerde her zaman ilk üç içinde yer almayı başaran fenomen dizi Yasak Elma sezon sonunda 178. Bölümle birlikte final yaparak ekranlara veda edecek. Son bölümlerde finale giden yolun hikayesini işleyen fenomen dizi özellikle kadın seyircilerin en çok rağbet ettiği dizilerin başında geliyor. Pazartesi günü gibi zor bir günde tam 6 sezondur başarıyla yayın yapan ve yayınlandığı kanal olan Fox Tv’yi ilk sıralara yerleştiren dizi Medyapım tarafından hazırlanıyor. Yapımcılığını başarılı isimlerden Fatih Aksoy’un yaptığı dizinin senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Ece Erdek Koçoğlu yer alıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosunda Aslan karakterine hayat veren genç oyunculardan Sarp İkilier dizinin yayınlanan son bölümünde hikayeye veda etti.

Aslan Hızlı Girdi Hızlı Çıktı

Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan fenomen dizi Yasak Elma’nın son bölümünden bir ayrılık haberi geldi. Reytinglerde oldukça iyi yerlerde olan ve bugüne kadar yayınlandığı her sezon reyting sıralamasında ilk üçün içinde olan Yasak Elma’nın kadrosuna 163. Bölümde dahil ve Aslan karakteri olarak hikayede yer alan başarılı ve genç oyuncu Sarp İkilier dizinin hikayesinden 173. Bölümde ayrıldı. Dizinin hikayesine oldukça hızlı giren ve ana karakterleri etkileyen pek çok konuya değinen genç oyuncu hikayesinin bittiği için 173. Bölümde geldiği gibi hızlı bir şekilde çıktı. Dizinin hikayesinde 10 bölüm yer alan oyuncu ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Sarp İkilier paylaşımında “parçası olmaktan gurur duydum, her anı ayrı keyifliydi. Başta izleyenlerimiz olmak üzere tüm Yasak Elma ve Medyapım ailesine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Sarp İkilier Kimdir?

Son dönemde dizilerde rol alan ve son olarak Yasak Elma’da Aslan karakterini canlandıran genç oyuncu sarp İkilier 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, 0rta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan genç isim aldığı oyunculuk dersleri sonunda setlerde yer almaya başlamıştır. Bugüne kadar

-          Hercai (Caner) ve

-          Son Yaz (Arda) karakteriyle ekranda yer almıştır. Oyuncunun Yasak Elma üçüncü yapımı olmaktadır.

25-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar