Kırmızı Oda’da Gökhan Özoğuz’un Sevgilisini Kim Canlandıracak?

Kırmızı Oda’da Gökhan Özoğuz’un Sevgilisini Kim Canlandıracak?
Genç ve güzel oyunculardan geleceği parlak Sitare Akbaş Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen Kırmızı Oda’nın kadrosuna katıldı.

Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen Kırmızı Oda bugüne kadar pek çok oyuncuyu konuk oyuncu olarak ağırladı. Dizinin ana kadrosu Binnur Kaya ve Gülçin Kültür Kaya’nın dışında dizide bölümlük konuk oyuncular yer alıyor. Konuk oyuncular rol aldıkları hikayenin reytingine göre ekranda kalırken bu sayı en az 5 bölüm oluyor. Bugüne kadar pek çok ünlü oyuncunun yer aldığı ve pek çok oyuncunun da kendisini göstermek için bir fırsat olarak gördüğü Kırmızı Oda bu sezon ikinci sezonuyla ekrana geliyor. Cuma akşamlarının beğenilen dizisi olan Kırmızı Oda da son olarak ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz’un ana karakter olarak yer aldığı Dara’nın hikayesi seyirciyle buluşmaya başlamıştı. Dizide Dara’nın hikayesinde Gökhan Özoğuz, Dara karakterini canlandırırken Dara’nın sevgilisi Sare karakterini ise güzel ve başarılı oyunculardan Sitare Akbaş canlandıracak.

Sitare Akbaş Sare Olarak Kırmızı Oda’ya Katıldı

Tv 8 ekranlarında geçtiğimiz hafta son bölümde yeni bir hikaye başladı. Gökhan Özoğuz’un canlandırdığı Dara‘nın hikayesinin anlatıldığı hikayeye yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Son olarak Sen Çal Kapımı adlı dizide rol alan güzel oyuncu Sitare Akbaş’ın önümüzdeki bölümden itibaren Kırmızı Oda’da Sare karakteriyle seyirci karşısına çıkması bekleniyor. Dizide Dara karakteri uyku problemi yaşayan ve bu sebeple de hayatında pek çok sıkıntı yaşayan ve sorunla karşılan bir kişidir. Dara, hayata uyum sağlayabilmek için Doktor Hanım’dan yardım isterken onun en yakınında olanlar da Dara’nın bu sorunuyla en az onun kadar uğraşmaktadırlar.

Sitare Akbaş Kimdir?

Genç ve güzel oyunculardan Sitare Akbaş 6 Ekim 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan güzel isim bunun için İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarına girmiş ve Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Okuldan sonra pek çok tiyatro, dizi ve sinema filminde rol alan Sitare Akbaş son olarak Sen Çal kapımı adlı yapımda rol almıştır. Oyuncunun bugüne kadar rol aldığı yapımlardan bazıları ise şunlardır.

·         Sen Çal Kapımı

·         İstanbul Sokakları

·         Analar ve Anneler

·         Ada

·         Emanet

·         Hayat Tarzı

·         Ferah Feza

·         Dila Hanım

·         Fatmagül’ün Suçu Ne?

·         Hakkını Helal Et

·         Vazgeç Gönlüm

·         Beşinci Boyut

22-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar