Fox TV o dizinin fişini çekti!

Fox TV o dizinin fişini çekti!
Fox TV'nin başarılı dizisi Kalbimdeki Deniz final yapıyor. Kalbimdeki Deniz dizisi neden final yapıyor? Başka kanalda yayınlanmaya devam edecek mi? Kalbimdeki Deniz kaçıncı bölümüyle final yapacak? Sevilen dizi hakkında tüm detaylar.

2016 yılında yayın hayatına başlayan, 2 sezondur aldığı reytinglerle Fox TV'nin başarılı dizileri arasına adını yazdırmayı başaran Kalbimdeki Deniz dizisinden beklenen haber geldi. Başlıkta da belirttiğimiz gibi Fox TV diziyi göz göre göre finale sürükledi. Peki başrollerini Kutsi ve Özge Özberk'in paylaştığı dizi neden final yapıyor? Başka kanalda yayın hayatına devam edecek mi? İşte ayrıntılar...

Kalbimdeki Deniz neden final yapıyor?


2016 yılından bu yana Fox TV'de yayınlanan başarılı dizi Kalbimdeki Deniz'in final yapmasındaki en büyük etken reytingler. Cumartesi akşamları yayınlanan dizi yeni sezonda bir türlü eski reyting oranlarını yakalayamaz hale gelmişti. Kanal yönetimi tarafından dizinin yayın günü Pazartesi'ye alındı. Yerine 'Adı Zehra' dizisi konuldu. Reytingleri takip eden herkes dizinin Pazartesi günü başarılı olmasının imkansız olduğunu bilir. Başlıkta da belirttiğimiz gibi Pazartesi günü reyting pastasından büyük pay alan Çukur ve Söz dizisinin karşısında Kalbimdeki Deniz dizisinin başarılı olma imkanı yok.

 

26 Şubat Pazartesi günü yayınlanan Kalbimdeki Deniz dizisi TOTAL ve AB reyting gruplarında 18. sırada yer aldı. Bunun ardından dizinin 60. bölümüyle final yapma kararı alındı.

01-03-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar