Mahkum 4. bölüm izle

Mahkum 4. bölüm izle
Fox'un sevilen dizisi Mahkum, 30 Aralık Perşembe günü 4. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümü ve yeni bölüm detayları haberimizde!

30 Aralık Perşembe akşamı Fox'ta yayınlanan Mahkum 4. bölüm izle seçeneğiyle haberimizde.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun başrolünü üstlendiği dizide geçen hafta neler oldu kısaca hatırlayalım; Fırat yaşadıklarına dair ipuçlarını toplayarak neler olup bittiğini hatırlamaya çalışır. İlk duruşmada verdiği ifadeyi görünce karısını ve kızını kendisinin öldürdüğünü kabul etse de avukatı Cemre aynı görüşte değildir. Tahir'in karşısına yeni elde ettiği ipuçlarıyla çıksa da şimdilik Fırat'ın suçsuz olabileceğini kanıtlayabilmiş değil.

Öte yandan Savaş'ın yerine geçen Barış ise ne kadar abisi gibi davransa da çevresindekiler gerçek kimliğini sorgulamaya başlar. Annesinin kendisini Savaş diye sevmesi şüpheleri artırır. Babasını talimatıyla Savaş'ın çok başarılı olduğu Eskrim sporunda bir şampiyonla karşılaşmak zorunda kalan Barış hiç beklemediği bir sürprizle karşılamaşmıştı. Peki Mahkum'da 30 Aralık Perşembe günü neler olacak? İşte detaylar.

MAHKUM 4. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Mahkum her Perşembe saat 20:00'de Fox'ta izleyiciyle buluşuyor. "Mahkum 4. bölüm izle" ve "Mahkum YouTube izle" araması yaparak dizinin ilgili bölümüne ulaşmak isteyen izleyiciler 30 Aralık Perşembe günü yayınlanan bölüme ulaşmaya çalışıyor. Mahkum yeni bölümüne dizinin resmi yayıncısı Fox'un internet sitesi "https://www.fox.com.tr/Mahkum" üzerinden veya dizinin resmi YouTube hesabından "https://www.youtube.com/channel/UCxstGbSpDAfymMXOr6zKqAA" izleyebilirsiniz.

MAHKUM 4. BÖLÜM ÖZETİ

Fırat'ın suçsuzluğunu kanıtlamasının tek yolu o akşam neler yaşandığını hatırlamaktır. Hücrede aklına gelenleri yere kazısa da Hacı'dan yardım isteyerek işleri zora sürmüştür. Hacı'nın yerde neler yazdığını Fırat'la paylaşamaya kolay kolay niyeti yoktur. Hacı'nın bildiklerini Fırat'la paylaşması için istediği isteklerse kendisini büyük riske sokacak isteklerdir.

MAHKUM 4. BÖLÜM İZLE

Davanın seyrini değiştirmek için büyük bir çaba sarf eden Cemre, Fırat'ın yaşananları hatırlaması için ne yapması gerektiğin araştırmaktadır. Doktor tavsiyesiyle olay yerine Fırat'ın gitmesi yaşananları tetikleyerek hatırlamasına yardımcı olabileceğini öğrenir. Fırat'ı olay yeri canlandırmasına ikna eder. Olay yerine götürülen Fırat gördüğü manzara karşısında zor anlar yaşar. 2. duruşmaya çıkan Fırat'a avukat Cemre'nin "bugün özgürlüğüne kavuşacaksın" sözleri ise Fırat açısından iyi gelişmelerin yaşanacağını gösterdi.

Mahkum her Perşembe saat 20:00'de Fox'ta.

30-12-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler