Aşk Mantık İntikam 25. bölüm izle

Aşk Mantık İntikam 25. bölüm izle
Aşk Mantık İntikam 25. bölüm izle: FOX ekranlarının sevilen dizisini canlı ve full bir şekilde izlemek için tüm detaylar.

Aşk Mantık İntikam 25. bölüm izle: FOX'un Cuma akşamları ekrana gelen dizisi Aşk Mantık İntikam, bu akşam 25. bölümüyle izleyicilerinin karşısında olacak. Romantik komedi ve dram türlerindeki diziyi full ve canlı bir şekilde izlemek için aşağıda yere alan bağlantıya tıklayın. 

Aşk Mantık İntikam 25. bölüm izle

Bu akşam yeni bölümü ile FOX'tan ekrana gelecek olan Aşk Mantık İntikam dizisinin başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Mehmet Korhan Fırat, Süleyman Atanısev ve Birgül Ulusoy gibi isimler yer alıyor. Sevilen dizinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu dizinin senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal ikilisi kaleme alıyor. Cunning Single Lady isimli Güney Kore yapımı diziden uyarlanan ve yapımı No: 9 Productions tarafından üstlenilen Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünü bekleyenlerin sayısı bir hayli fazla. Favori dizilerini canlı ve full olarak izlemek isteyen izleyiciler internette hangi adres üzerinden izleyebileceklerini araştırıyorlar. Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümüne Canlı TV adresinden ulaşabilirsiniz. Pek çok kişi gibi siz de diziyi tek parça olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

 

Aşk Mantık İntikam 25. bölüm özeti

Aşk Mantık İntikam dizisinin bu akşam ekrana gelecek 25. bölümünde Esra ve Çınar arasındaki Atlas ile ilgili konuşmaya şahit olan Çağla, gerçeklerden haberdar olur. Londra'ya geri dönmek için Çınar'a üsteler. Çınar'ın aklı ise fazlasıyla karışıktır. Babasını geride bırakma konusunda kararsız kalır. Esra, Ozan'dan uzaklaşabilmek için hemen eve dönmek istese de işler onun kafasında tasarladığı gibi gelişmez. Atlas'ın yaşadığı şeyler nedeniyle kararını yeniden değerlendirmeye karar verir. Milenyum Soft ile uğraşan Esra, Ayaz Karakoç ismine ulaşır. Bu adamın kendilerinden ne istediği hakkında tek bir fikirleri dahi yoktur. 

Aşk Mantık İntikam dizisinin 25. ve yeni bölümü 10 Aralık Cuma akşamı saat 20:00'da FOX ekranlarında olacak. Büyük bir merak içerisinde heyecanla beklenen bu bölümü canlı ve full olarak izlemek için sayfanın hemen üstünde yer alan bağlantıya tıklayın.

10-12-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar