Fox TV'nin Yeni Dizisi İyilik'in Kadrosuna Bir Güzel Oyuncu Daha

Fox TV'nin Yeni Dizisi İyilik'in Kadrosuna Bir Güzel Oyuncu Daha
Seyirciyle henüz yeni buluşan ve Cuma akşamları Fox Tv ekranlarında yayınlanan İyilik dizisinin kadrosuna iki yeni isim dahil oldu.

Med Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve ilk bölümü ekrana gelen yeni dizilerden İyilik Cuma akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Yaz sezonu için başlayan ve reyting durumuna göre yeni sezonda da devam etmesi planlanan İyilik dizisinin kadrosuna henüz yeni başlamasına rağmen iki yeni oyuncu dahil oldu. İlk bölümde yan karakterleri olmayan ve sadece ana karakterler üzerinden hikayeyi anlatan dizinin kadrosun güzel ve genç oyuncu İlayda aydın ile Özgür Çevik dahil oldu. Başrolünde İsmail Demirci, Hatice Şendil ve Serra Kutlubey’in yer aldığı bir aşk ve aldatma dizisi olan İyilik’e katılan yeni oyuncuların dizinin ana hikayesinde yer alacak kritik karakterler olduğu öğrenildi. Cuma akşamları yayınlanan dizinin tanıtım fragmanları oldukça dikkat çekmiş ve merakla beklenmeye başlanmıştı.

İki Yeni Oyuncu Katıldı

Fox Tv’nin yaz sezonunda ekrana gelen ve yayın hayatına henüz yeni başlayan dizisi İyilik yayına hızlı başladı. Her ne kadar ilk bölümde aldığı reytingler düşük olsa da gelecek için umut vadeden dizinin kadrosuna iki yeni isim dahil oldu. Yan karakterlerden eksik olarak ekrana gelen dizide hikayenin gelişmesine göre yeni oyuncular diziye dahil olacak. İlk olarak diziye genç ve güzel isim İlayda Aydın ile yine genç ve başarılı isim Özgür Çevik dahil oldu. İki yeni oyuncunun önümüzdeki bölümlerde dizinin hikayesinde yer almaya başlayacakları öğrenildi. Aşk ve aldatma üzerine kurulu hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken dizinin oyuncu kadrosunda Perihan Savaş, İsmail Demirci, Hatice Şendil, Serra Kutlubey, Ekin Mert Daymaz, Neslihan Yeldan gibi isimler yer alıyor.

İlayda Aydın Kimdir?

Fox Tv’nin Cuma akşamları ekrana gelmeye başlayan yeni dizisi İyilik’in kadrosuna dahil olan İlayda Aydın 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan genç ve güzel oyuncu daha sonra oyunculuk dersleri alarak bu mesleğe yönelmiştir. İlk olarak kamera karşısına Davetsiz Misafir dizisiyle geçen İlayda Aydın daha sonra TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim adlı dizide rol almıştır. Geleceği parlak isimlerden biri olan oyuncunun İyilik dizisinde nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla beklenmektedir.

05-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar