Teşkilat Dizisinde 2 Flaş Ayrılık

Teşkilat Dizisinde 2 Flaş Ayrılık
TRT1 ekranlarının Tims&B Productions imzalı sezon dizisi Teşkilat’tan kötü haber var. Peş peşine ayrılıklar yaşanan diziden 2 önemli isim daha ayrılıyor. İşte o flaş isimler…

Her hafta Pazar günleri saat 20.00 de TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan dizi Teşkilat’ın başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav gibi başarılı oyuncuların yer alıyor. İlk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde yayınlanan dizinin yapımcılığını Timur Savcı, Burak Sağyaşar üstlenirken, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın, Hakan Kırvavaç ve Burak Arlıel oturuyor. 2 sezondur ekranlarda ilgiyle izlenilen dizinin senaristliğini Teşkilat senaryo ekibi yazıyor. Bu yıl final yapıp yapmayacağı merak edilen açıklama geldi. 29 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak bölümü ile sezon finali yapacak dizi, önümüzdeki yıl 3. Sezonu ile yeniden ekranlara gelecek. Diziden birçok oyuncu ayrılarak dizi izleyicisini üzdü. Beklenmedik ayrılıkların peş peşine geldiği Teşkilat dizisinden sonra olarak 2 önemli flaş isminde ayrılacağı öğrenildi. O iki ismin kim oldukları merak ediliyor. İşte o önemli iki isim…
 

Teşkilat Dizisi’nin Hakkı Dayısı Tuncer Salman Diziden Ayrıldı

 Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çalışan özel ekibin iş ve özel hayatlarında yaşadıklarını konu alan dizi en son 44. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. 

Ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçen Teşkilat’a katılarak, kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, ‘yer altına’ inen yedi vatan sevdalısının hikâyesini ele almaktadır.
 

Dizilerin bayram arası vermesi ile Teşkilat dizisi de 1 haftalık bayram iznine çıkarak 45. Bölümü ile 8 Mayıs Pazar günü saat 20.00 de TRT1 ekranlarında olacak. 45. Bölüm fragmanı yayınlanan diziden 2 oyuncu daha diziye veda ediyor.



Teşkilat’ın önceki bölümlerinde Mesut Akusta’nın canlandırdığı ‘Mete Başkan’ın diziden ölümüyle vedası herkesi üzerken, ardından Halit Başkan’ın yıllar önce öldü sandığı kızının aslında Ceren olduğunu öğrenmesi sevindirirken, yine kısa süre geçmeden ‘Ceren’ karakterini canlandıran Ezgi Eyüpoğlu’nun diziye hazin bir sonla veda etmesi peş peşine ayrılık ve üzüntü yaşattı.
 

Dizide yine ayrılık çanları çalıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizide yakında iki ayrılık daha yaşanacak. Ezgi Eyüboğlu’nun ardından dizinin Hakkı Dayı’sı Tuncer Salman ve Tövbekar’ı Hakan Boyav da ekibe veda edecek.

Teşkilat 45. Bölüm fragmanında; Serdar ve Halit Başkan’ın Yıldırım’ı yakaladığı görüldü.

Otoparkta şüpheli araç tespit edilirken hemen ardından çatışma çıktı. Bu çatışmada Hakkı Dayı vuruldu.

Araçta ise bomba olduğunu fark eden Hakkı Dayı, aracı dışarıya çıkardı. Fakat sonraki sahnede ise aracın patladığı görüldü.

Teşkilat Dizisi’nin Tövbekâr’ı Hakan Boyav Diziden Ayrıldı

Aksiyon dolu sahnelerin sıklaştığı Teşkilat dizisinde, özellikle son birkaç bölümdür heyecan ve aksiyonun eksik olmadığı bölümler izleyici ile buluşuyor. Sezon finaline sayılı günler kala Teşkilat’ın Tövbekar’ını canlandıran Hakan Boyav’da diziye veda edecek.


Teşkilat Dizisi – 29 Mayıs 2022’de Sezon Finali Yapacak!

Teşkilat dizisinin Final tarihi merak ediliyordu. Teşkilat final yapacak mı? Yoksa sezon finali mi olacak? Teşkilat dizisi 3. Sezon var mı? Ne zaman? İzleyicinin merak ettiği tüm sorular cevabını buldu.

Diziler arasında reyting yarışı sürerken, Pazar akşamının reyting yarışında üst sıralarda yer alan Teşkilat, Yargı dizisini bile gerisinde bıraktı. İlgiyle 2 sezondur izlenen diziden, Teşkilat hayranlarına sevindirici haber geldi.

Teşkilat, 48. Bölümü ile ekrana geleceği 29 Mayıs Pazar günü sezon finali yapacak. Teşkilat 3. Sezon olacak. Eylül ayı gibi yayınlanacak Teşkilat dizisinde bu yıl birçok ayrılık yaşanırken Teşkilat da yeni katılacak oyuncular ile dizi kaldığı yerden devam edecek. 

05-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar