Fox’un Yeni Dizisi Mahkum’un Savcısı Fırat Bulut Kimdir?

Fox’un Yeni Dizisi Mahkum’un Savcısı Fırat Bulut Kimdir?
Bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirci ile buluşacak olan Mahkum’un ana karakteri Savcı Fırat Bulut kimdir? Fırat Bulut’u kim canlandırıyor?

Fox Tv ekranlarında bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Mahkum uzun süredir dizi izleyicisinin gündeminde. Yabancı bir dizi olan Innocent Defandent adlı dizden uyarlanan Mahkum MF Yapım tarafından hayata geçiriliyor. Bu sezon yeni dizilerinden verim alamayan ve başlayan birçok dizisi erken final yapan Fox Tv için Mahkum adeta sezonu kurtarıp kurtaramama sorununa dönüşmüş durumda. Kanal uzun süredir tanıtımını yayınladığı ve bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek diziden oldukça umutlu. Oyuncu kadrosunda Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova, Anıl İlter, Muharrem Türkseven, Murat Şahan gibi oyuncuların yer aldığı Mahkum, idealist bir savcının adalet ve hak arayışı mücadelesini anlatıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken senaryo uyarlamasını ise Uğur Güneş yapıyor.

Savcı Fırat Bulut Kimdir?

MF Yapım tarafından hazırlanan ve bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizi Mahkum seyirci tarafından merak edilen dizilerden biri. Dizinin ana karakteri Fırat Bulut bir Cumhuriyet Savcısı olarak seyirci karşısına çıkıyor. 30’lu yaşların başında olan Cumhuriyet Savcısı Fırat Bulut, hem çok iyi bir hukukçu hem de çok iyi bir aile babasıdır. Cinayet soruşturmalarını titizlikle yürüten Savcı Bulut, ailesine çok az zaman ayırabilmektedir. Karısı Zeynep bu durumdan memnun değildir, kızı Nazlı ise babasını çok sevmektedir. Fırat Bulut anne ve babasını erken yaşta kaybetmiş biridir bu sebeple boş vakitlerinin çoğunu kızıyla geçirmektedir. Bir savcı olarak memleketini ve memleketinde yaşayan insanları çok iyi tanıyor. Polisiye dizileri seven biri. Bu sebeple dizilerde ya da filmlerdeki katili daha filmin 10. dakikası dolmadan tahmin edebiliyor. Oldukça zeki ve bir o kadar da eğlenceli biri. Hiç çekinmeden ve korkmadan davaların üzerine gidiyor. Adalete olan güveni tam. İdealist biri olan Savcı Fırat Bulut’un hayatı Türkiye’nin en zengin adamının oğlu olan, Barış Yesari ile karşılaşması ile tamamen değişiyor.

Onur Tuna (Fırat Bulut) Kimdir?

Son olarak Mucize Doktor’la seyirci karşısına çıkan ve burada canlandırdığı Doktor Ferman karakteriyle herkesin takdirini ve sevgisini kazanan Onur Tuna 2 Temmuz 1985 yılında Çanakkale’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü’nden mezun olmuştur. Oyunculuğa Hayat Devam Ediyor’la başlayan Onur Tuna Bugüne kadar

·         Hayat devam Ediyor

·         Bi Küçük Eylül Masalı

·         Filinta

·         Cesur Yürek

·         Yasak Elma

·         Mucize Doktor

Yapımlarında rol almıştır.

Mahkum bu akşam ilk bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirci karısına çıkıyor.

14-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar