Son Nefesime Kadar’ın Başrolü Nurgül Yeşilçay Karakterini Anlattı

Son Nefesime Kadar’ın Başrolü Nurgül Yeşilçay Karakterini Anlattı
Fox Tv ekranlarında yepyeni bir dizi seyirciyle buluşuyor; Son Nefesime Kadar. Dizinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay canlandırdığı karakteri anlattı.

Pastel Film tarafından hazırlanan ve ilk bölümüyle ekrana gelen uyarlama dizi Son Nefesime Kadar uzun zamandır hazırlıkları süren ve seyircinin heyecanla beklediği yapımlardan biriydi. Son dönemde peş peşe yeni dizilerin ekrana geldiği bu dönemde Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelmeye başlayan Son nefesime Kadar birbirinden ünlü isimleri bir araya getirdi. BBC ekranında yayınlanan Happy Valley dizisinden uyarlanan dizinin oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Ertan Saban, Begüm Birgören, Rojda Demirer, İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı ve Taha Baran Özbek’in rol aldığı dizi, kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adam hapisten çıkınca tüm dünyası alt üst olan, küçük bir kasabada komiser olarak görev yapan bir kadının hikayesini konu alıyor. Dizide başrol karakteri olan Mihri’yi canlandıran Nurgül Yeşilçay canlandırdığı karakteri anlattı.

Mihri (Nurgül Yeşilçay) Kimdir?

Pastel Film tarafından Happy Valley adlı diziden uyarlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Son Nefesime Kadar dizisinde Mihri karakterini canlandıran başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay dizide canlandırdığı karakter hakkında konuştu. Nurgül Yeşilçay “benim dizide canlandırdığım Mihri karakteri şimdiye kadar televizyonda izlemeye alışkın olduğumuz bir karakter değil, bambaşka bir karakter. Mihri güçlü olduğu kadar, başını da yaslayacağı omuz arayan bir kadın. Onu canlandırmak gerçekten çok zevkli” ifadelerini kullandı. Mihri’nin dizide çocuğu için ve kendisi için her şeyi yapabilecek güçte ve kararlılıkta biri olduğunu vurgulayan oyuncu, Mihri’nin hayatını yoluna koymak için bütün gücüyle çalıştığını ve aynı zamanda adalet için çalıştığını vurguladı.

Son Nefesime Kadar?

Bu sezon yeni yayına giren pek çok yapımı erken finalle ekranlara veda eden Fox Tv yeni bir diziyi ekranlara getiriyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen Son nefesime kadar bu sezon başlayan pek çok dizi gibi bir uyarlama dizi. Pastel Film tarafından hazırlanan polisiye ve dram türündeki Son Nefesime Kadar’ın yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor. Dizi ilk bölümüyle ekrana gelirken seyircinin ne yönde tepki vereceği hem kanal hem de dizi için hayati bir önemde. Son Nefesime Kadar her Çarşamba akşamı saat 20.00’da Fox Tv’e ekrana geliyor.

23-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar