Fox Tv'nin yeni dizisi Misafir'i başrol oyuncuları anlattı

Fox Tv'nin yeni dizisi Misafir'i başrol oyuncuları anlattı
lk bölümü 11 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan Fox Tv dizisi Misafir, nihayet izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. “Misafir” dizisi, tanıtımlarıyla büyük merak uyandırmıştı

Ekrana getirdiği yapımlarla reyting yarışında öne çıkan Fox Tv'nin yeni projesi Misafir dizisini başrol oyuncuları anlattı. Zor bir çocukluk geçiren bir kadın ile çocuklarına iyi bir anne bulmak isteyen bir adamın hikayesini anlatan Misafir dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu haberimizde. Şimdi detaylar

Fox Tv'nin yeni dizisi Misafir'i başrol oyuncuları anlattı

ilk bölümü 11 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan Fox Tv dizisi Misafir, nihayet izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımını MEDYAPIM’ın üstlendiği, “Oasis” dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelecek “Misafir” dizisi, tanıtımlarıyla büyük merak uyandırmıştı. Başrol oyuncuları kendi sözleriyle Misafir dizisini anlattı. 

Umut dolu bir yapım: Misafir!

Travmatik bir çocukluk geçiren genç kadın Gece (Hazal Kaya) ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem (Buğra Gülsoy) ile karşılaşınca tüm hayatı değişir. Yaşama yeniden tutunan ikilinin umut dolu hikayesini anlatan “Misafir” dizisindeki Gece karakteriyle  ekrana dönmeye hazırlanan başrol oyuncusu Hazal Kaya rolünü şu cümlelerle anlattı:  “Gece; benim pek çok sebepten bağ kurmakta zorlandığım bir karakter oldu ama onu keşfetmeye çalışma süreci de çok zevkliydi benim için.” 

Erdem karakterine can verecek olan Buğra Gülsoy da dizinin çok hayata dokunacağını söyleyerek Fox Tv projesi Misafir'den beklentilere vurgu yaptı: “İzleyicileri sıcak, hayatın içinden, gerçek duyguların işlendiği, acısıyla tatlısıyla bütün ailelerin seveceği bir hikaye bekliyor.” 

Umut hep vardı

Misafir dizisinde yer alan tüm ekibin  uzun zamandır çalıştıklarını ve heyecanlı olduklarını  belirten bir başka başrol oyuncusu Ozan Dolunay da duygularını şu cümlelerle dile getirdi: “Benim bu dizide en çok beğendiğim şey; umudumuzu yitirdiğimiz anda bile, umudun hep var olduğunu bize anlatan sıcak, samimi bir hikaye olması. Özellikle bu süreçte izleyiciye iyi geleceğini düşünüyorum.” 

Kadroda usta oyuncular var

Sezona oldukça iddialı hazırlanan Misafir dizisi bunun için kadroyu geniş tuttu.Hazal Kaya, Buğra gülsoy ve Ozan Dolunay'ın başrolü paylaştığı Misafir dizisinde ayrıca Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi başarılı oyuncular da rol alıyor. Özge Aras'ın senaryosunu yazdığı, Arda Sarıgün’ün yönetmen koltuğunda oturduğu “Misafir” ilk bölümüyle 11 Kasım Peşembe akşamı saat 20.00’de Fox Tv'de. Keyifli seyirler.

10-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar