Beverly Hills Uyarlaması Diziye Flaş İsimler Dahil Oldu! İşte Oyuncu Kadrosu

Beverly Hills Uyarlaması Diziye Flaş İsimler Dahil Oldu! İşte Oyuncu Kadrosu
90’lı yılların sevilen gençlik dizisi ‘Beverly Hills’ uyarlaması yeni diziye flaş isimler dahil oldu. ‘Evimiz Hollywood’da adıyla yayınlanan dizinin oyuncu kadrosu belli oldu

Yeni sezon için Ay Yapım tarafından çekilmesi planlanan Beverly Hills dizisinin ülkemize uyarlanmış hali ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 90’lı yılların en sevilen gençlik dizilerinden olan ‘Beverly Hills 90210’ uyarlaması için hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu dizi için oyuncu seçmeleri sürüyor. Beverly Hills dizisi bir grup liseli gencin hikayesini konu alan bir dizi olarak ekranlara gelecek. ‘Üç Kuruş’ ve ‘Çukur’ dizisinin başarılı senaristi Damla Serim projeyi kaleme alan isim olacak. Yeni çekilecek dizinin detayları merak ediliyor. Beverly Hills 90210 uyarlaması dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? Fox TV ekranları için çekilmesi planlanan dizi için genç isimlerle anlaşıldı. Yeni dizinin yavaş yavaş kadrosu oluşmaya başladı. İşte dizinin oyuncu kadrosu ve yeni dizinin detayları…

 

Beverly Hills Uyarlaması Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

İlk başrol oyuncusu olarak Beverly Hills dizisine Aslıhan Malbora dahil edildi. Aslıhan Malbora geçtiğimiz sezon Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisinde ‘Leyla’karakterine hayat vermişti. Dizinin kadrosuna yakın zamanda iki isim daha dahil oldu. Mert Yazıcıoğlu ile Hafsanur Sancaktutan da başrol oyuncusu olarak açıklandı.

Mert Yazıcıoğlu en son Aşk 101 adlı dizide ‘Sinan’ karakterini canlandırmıştı. Son olarak Disney Plus için çekilecek ‘Ru’ adlı dizide başrol oynayacaktı. Ancak dizinin kadrosunda ayrılarak Beverly Hilss uyarlaması olarak çekilecek yeni diziye dahil oldu.

Hafsanur Sancaktutan ise geçtiğimiz yıl ‘Son Yaz’ adlı dizide ‘Yağmur Kara’ karakterini canlandırmış, başrolü Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Birce Akalay ile paylaşmıştı. Son olarak ise, ‘Dünyayla Benim Aramda’ dijital dizisinde ‘Sinem’ karakterine hayat vermişti.  

Selahattin Paşalı ve Ahsen Eroğlu gibi ünlü isimlere de teklif gittiği öğrenildi. Dizinin oyuncu seçimleri sürüyor. İlerleyen günlerde kadronun tamamlanmasının ardından dizi sete çıkacak.


Beverly Hills ‘Evimiz Hollywood’da’ Dizisinin Konusu Ne?

1990 - 2000 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri’nde  yayınlanan ve tüm dünyada büyük ilgi gören Beverly Hills’te yaşayan bir grup lise öğrencisinin üniversiteye ve yetişkinliğe adım atma sürecini konu alıyor.

ABD’de ulusal kanallardan FOX’ta ekrana gelen Evimiz Hollywood’da adıyla Türkiye’de yayınlanan dizi 10 sezon sürdü. Dizinin birkaç uzantı da yapılmıştı. BH90210 dizisinde oyuncular 2019 yılında kendi kişiliklerine yakın bir versiyonla gerçek hayattaki ilişkilerinden esinlenilerek hazırlanan 6 bölümlük sezonda orijinal kadronun çoğunluğu rol almıştı.

Dizinin orijinalinin yaratıcısı Darren Star olurken, Beverly Hills oyuncu kadrosunda Jennie Garth, Jason Priestley, Tori Spelling, Brian Austin Green, Ian Ziering, Shannen Doherty Gabrielle Carteris, ve Luke Perry gibi isimler yer almıştı.

ABD yapımı gençlik dizisi olan The O.C.’den 2013 yılında Ay Yapım tarafından uyarlanan Medcezir’de akıllarda kalan ve o dönemde büyük ilgi görmüş gençlik dizilerinden iki sezon ekranlara gelmişti.

Beverly Hills Uyarlaması Dizi Nerede, Ne Zaman Yayınlanacak?

Oyuncu seçmeleri süren dizinin çekimlerine yaz aylarında başlanacak, dizi önümüzdeki sezonda Fox TV’de yayınlanacak.

09-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar