Türkan Şoray’ın Kızı Yağmur Ünal’a Tepki Yağdı

Türkan Şoray’ın Kızı Yağmur Ünal’a Tepki Yağdı
Yağmur Ünal Nişantaşı’nda düzenlenen bir evde arkadaşları ile gece partisine katıldı. Binada yaşayan apartman sakinleri tepki gösterdi.

Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal katıldığı ev partisiyle tepkileri üzerine çekti. Günlerdir devam eden yangınlardan dolayı duyar bekleyen apartman sakinleri Senin de duyarlı olman gerekmez mi ifadelerini kullandı.

Ev Partisine Katıldı

Yapımcı Yağmur Ünal İstanbul Nişantaşı’ndaki bir evde arkadaşları ile partiye katıldı. Arkadaşları ile eğlenen Yağmur Ünal’a bina sakinlerinden tepki geldi.

Alevli Pasta da Gelecek mi?

Yeşilçam’ın  oyunculuğu ve güzelliği ile dillere destan olan Türkan Şoray’ın kızına tepki sert geldi. Türkan Şoray’ın Kızına yakışmayan hareketler olduğunu belirterek ‘’ Genç ve güzelsin. Parti de hakkın ancak senin duyarlı olman gerekmez mi? Yangınlar bizi ağlatırken, parti yapıp eğlenmek nasıl bir duygu? Birde yangınla ilgili paylaşımlar yapıp üzüldüğünü söylüyorsun. Sonra da parti. Alevli pasta da gelecek mi?  Diyerek bina sakinleri tepki gösterdi.

Cihan Ünal ve Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal tiyatrocu bir baba ve sinema oyuncusu bir annenin kızı olarak dünyaya geldi. Yağmur Ünal Tokyo Medya isimli yapım şirketini bir arkadaşı ile kurdu. Star tv’de başlayan Çılgın Teyzeler yarışma programının yapımcılığını üstlendi. 40 bölüm sonrası yarışma sona erdi. Yağmur Ünal annesi Türkan Şoray ile bir proje de birlikte çalışma imkanı oldu. Muğla’nın Menteşe ilçesinde çekimlerine başladıkları Onur Ünlü’nün yazdığı senaryo ve Yapımcısı Yağmur Ünal’ın üstlendi filmin yönetmenliğini Türkan Şoray üstlenmişti.

Evlilikten Döndü

Yapımcı, Yağmur Ünal oyuncu Mert Öcal ile bir birliktelik yaşıyordu. Çiftin birliktelikleri son dönemlerde zor süreçlerden geçse de ailenin onayı olan birliktelik sona ermiş. Türkan Şoray Kanunları Kızı Yağmur Ünal’ın umurunda değil. İddialara göre Yağmur Ünal aşkına ihanet etmesi sonucunda Mert Öcal ilişkiyi bitirdi. Mert Öcal arkadaşlarından duyduğu Yağmur ünal’ın kendisini aldattığı iddiası ile öfkeden deliye dönen oyuncu ilişkisine devam edemedi.

İlişkilerinde Annesinin Kanunlarından Bihaber

ABD’li iş adamı Dim Sun restoranın ortağı Benjamin Carrington ile Yağmur Ünal evlilik arifesinde yollarını ayırmıştı. İddialar göre annesi Türkan Şoray’ın kanunlarından bir haber hareket ettiği konuşuluyordu. Benjamin Carrington ile ilişkisi 3. Şahıslardan dolayı bitmiş olacağı zamanında öne sürülmüştü.Ünlü Yapımcı Yağmur Ünal’ın sevgilileri yüzünden annesi Türkan Şoray ile dargınlıklar yaşadı. Kzıı Yağmur Ünal ve Benjamin Carrington kavgaların medyaya yansıması Türkan Şoray ve kızı Yağmur Ünal’ın aralarının açılmasına sebep olmuştu.

 

05-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar