Galatasaray PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Futbollseverlerin heyecanla beklediği karşılaşmanın tarihi belli oldu. Taraftarlar Galatasaray PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının cevabını arıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fransız Paris Saint Germain (PSG) ile karşılaşacak Galatasaray (GS) maçının en çok merak edileni maçın hangi kanalda ve saat kaçta olacağıydı. GS ile PSG maçı Türk Telekom Arena'da oynanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi A grubunda bulunan Sarı Kırmızlı takımın Türkiye'yi temsil edeceği müsabaka 1 Ekim salı günü gerçekleşecek.

Galatasaray PSG maçı saat kaçta?

Taraftarların en çok merak ettiği diğer konu ise maçın hangi kanaldan yayınlanacağıydı. Edinilen bilgilere göre, Paris Saint Germain ve Galatasaray karşılaşmasını beIN Sports HD1 canlı yayınlayacak. Fotbollseverler Türkiye saati ile (TSİ) 22:00'da başlayacak karşılaşmayı heyecanla bekliyor. GS ve PSG maçının bilet satışı başlamadığı için bilet fiyatlarıyla ilgili henüz bir bilgi verilmedi.

Galatasaray PSG maçı heyecanla bekleniyor

Türk Telekom Statyumu'ndaki maça hazırlanan Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi A grubunda mücadele ediyordu. GS bu ligde deplamanda oynadığı ilk karşılaşmasında Belçika takımı Club Brugge ile 0-0 berabere kalmıştı. Büyük bir heyecanla beklenen devlerin maçı olarak değerlendirilen 1 Ekim'de ise zorlu bir karşılaşma için taraftarlar nefeslerini tutmuş durumda. Daha önce 4 kez karşılaşan Galatasaray ile Paris Saint Germain maçlarından ikisini Sarı Kırmızılılar kazanırken Fransız PSG ise 2 galibiyet almıştı.

Galatasaray ve SPG'nin muhtemel kadroları şöyle;

GS:Fernando Muslera, Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Mariano Ferreira, Christian Luyindama, Marcao, Selçuk İnan, Sofiane Feghouli, Ryan Donk, Ömer Bayram, Yuto Nagatomo, Jean Michael Seri, Steven Nzonzi, Mario Lemina, Radamel Falcao, Adem Büyük, Florin Andone, Emre Mor, Younes Belhanda, Ryan Babel.

PSG: Navas, Rico, Dagba, Meunier, Silva, Kimpembe, Kurzawa, Draxler, Verratti, Paredes, Sarabia, Herrera, Diallo, Kehrer, Marquinhos, Bernat, Di Maria, Choupo-Moting, Gueye, Neymar, Mbappe, Cavani, Icardi. Kırmızı Lacivertli takım PSG'de en dikkat edilmesi gereken  oyuncular ise Kylian Mbappe ve Neymar. Takımın yıldızlarından olan iki isim de oldukça başarılı bir oyun sergiliyor.

21-09-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar