Game Of Thrones'tan Yüzüklerin Efendisi Dizisi'ne Bir Transfer Daha!

Game Of Thrones'tan Yüzüklerin Efendisi Dizisi'ne Bir Transfer Daha!
Amazon'da 2021 yılında yayınlanmaya başlanacak olan bir milyar dolarlık dizi Yüzüklerin Efendisi'ne Game Of Thrones Dizisi'nden yeni bir oyuncu daha dahil oldu. İşte detaylar!

Gelmiş geçmiş dizi tarihinin en pahalı dizisi olmak için gün sayan ve tamı tamına 1 milyar dolar gibi (yaklaşık 6 Milyar TL) inanılmaz bir bütçesi olan Yüzüklerin Efendisi Dizisi (The Lord of the Rings) oyuncu kadrosunu kurmaya devam ediyor. Amerikan internet yayın platformu Amazon'da yayınlanacak olan ve anlaşması 2017 yılında yapılan, sinema tarihinin en yüksek gişe hasılatı elde eden sinema filmi Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin bir önceki zaman dilimini anlatacak olan dizinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Planlamalara göre 2021 tarihinde yayınlanmaya başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosuna yine dizi tarihinin en iyi haslatını ve izlenme oranını elde eden Game Of Thrones dizisinde rol alan ve Ned Stark'ın gençlik halini canlandıran Robert Aramayo'da dahil oldu. İşte deyatlar!

Game Of Thrones'tan Yüzüklerin Efendisi'ne!

Casr çalışmaları devam eden ve merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi Dizisi 2021 yılında yayına girecek. Dizinin ilk iki bölümünün yönetmenliğini J.A. Bayona üstlenirken son olarak diziye Game Of Thrones dizisinde 6. ve 7. sezonlarda rol alan ve Ned Stark'ın gençliğini canlandıran Robert Aramayo'da dahil oldu. Oyuncu Game Of Thrones dizisinde oldukça başarılı bir performans göstermişti. Bilindiği gibi Game Of Thrones Dizisi'nden Yüzüklerin Efendisi Dizisi'ne daha önce de Benjen Stark karakterini canlandıran oyuncu Joseph Mawle'de katılmıştı. Böylece tarihin en yüksek bütçeli dizisine yine tarihin en iyi izlenme oranlarını elde eden diziden iki oyuncu dahil olmuş oldu. 

1 Milyar Dolarlık Dizi!

 Amazon'da 2021 tarihinde yayınlanmaya başlanacak olan ve ilk sezonunun 20 bölüm olması planlanan Yüzüklerin Efendisi Dizisi'nde olaylar Orta Dünyada, ikinci çağ zamanlarında geçecek. İkinci çağda yüzüğün ortaya çıkışı ve Sauron'un ilk kez yenilgiye uğraması gibi spesial olayları konu alacak. Orjinal Yüzüklerin Efendisi Üçlemesinde anlatılan zamanın öncesini anlatacak olan dizi şu ana kadar televizyon yapımları içinde gelmiş geçmiş en yüksek bütçeye hazırlanan yapım olmak üzere. Tamı tamına 1 milyar dolar bütçesi olan dizi daha yayınlanmadan 2. sezon onayını da almış durumda. 2021 tarihinde yayına girecek dizinin ikinci sezonu için ilk 4-5 bölüm çekiminden sonra ara verileceği ve ikinci sezonun senaryosu için hazırlık öyapılacağı gelen bilgiler arasında. 

09-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar