Gel Dese Aşk 2. bölüm izle

Gel Dese Aşk 2. bölüm izle
Yeni dizi Gel Dese Aşk, ikinci bölümüyle bu akşam Atv ekranlarında olacak. İlk aşkı ve ikinci baharı arasında kalan Murat'ın hikayesi Gel Dese Aşk 2. bölüm izle!

Atv'de yayınlanan yeni dizi Gel Dese Aşk geçen hafta görücüye çıkmış ve oldukça olumlu yorumlar almıştı. Gel Dese Aşk bu akşam 2. bölümü ile ekranda olacak. İdialı işlere imza atan yapımcı ve yönetmen Osman Sınav'ın yeni projesi Gel Dese Aşk heycanla bekleniyordu. Başrollerinde Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik'in yer aldığı Gel Dese Aşk dizi dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Bu akşam ikinci bölümü yayınlanacak Gel Dese Aşk 2. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Gel Dese Aşk oyuncu kadrosu çok beğenildi

Gel Dese Aşk, Sinegraf tarafından yapımcı/yönetmen Osman Sınav'ın yapımcılığında çekiliyor. Yönetmen koltuğunda Murat Onbul'un olduğu dizinin senaryosunu ise Rahşam Çiğdem İnan yazdı. Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman, Ertan Saban, Uğur Çavuşoğlu, Tuğçe Ersoy Kaçarski, Aslıhan Malbora, Yiğit Koçak, Selim Gürata, Buket Eker Kabal, Ebru Emre, Ayşe Defne Pirinççi, Mehmet Atay ve Altan Gördüm gibi tecrübeli ve başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin ilk bölümü beklenen ilgiyi gördü. Gel Dese Aşk'ta, Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Murat karakterinin çocuklarının annesi olan ilk aşkı ile görür görmez etkisinde kaldığı kendinden yaşça oldukça küçük olan Bahar arasındaki gel gitler anlatılıyor.  

Gel Dese Aşk 2. bölümde neler olacak?

İlk bölümden dikkat çekmeyi başaran Gel Dese Aşk 2. bölüm merakla bekleniyor. Bu akşam saat 20:00'da Atv ekranlarında yayınlanacak Gel Dese Aşk 2. bölüm de oldukça güzel sahnelere sahip. Murat partide yaşananlardan sonra kör kütük sarhoş olarak gelir. Yasemin sanarak Bahar'ı öpmesi ise bütün duygularını allak bullak eder. Murat Yasemin'e her şeyi açıklamak ister. Barlas ise Bahar'ı partide görünce paranoyak bir hal alır. Bahar'ı sıkıştırır ve tehdit eder. Sitare ise gördüklerini kocasının çapkınlık olayı olarak yorumlar. Herkesin birbirini gözetlediği parti gergin bir havada dağılır. Murat Yasemin'e yaklaşmak istese de Yasemin partide yaşananlardan dolayı Murat'a tepkilidir. Tartışma ve arbede yaşanır ve bunları Derin görür. Olaylar hızla gelişirken fırtına yaklaşmaktadır. Gel Dese Aşk yeni bölümüyle bu akşam Atv'de. İyi seyirler...

15-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar