Gel Dese Aşk Yapımcısından Flaş Açıklama!

Gel Dese Aşk Yapımcısından Flaş Açıklama!
Koronavirüs sebebiyle dizilerin çekimlere ara verdiği bu günlerde çekimlerine ısrarla devam eden Gel Dese Aşk’ın yapımcı firmasından flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar!

Dizilerin, reklam ve sinema setlerinin bir biri ardı sıra çekimlere ara verdiği ve çalışan ve oyuncuların evlerine kapandı bu zor zamanlarda bazı diziler ısrarla çekimlerine devam ediyor. Dışarıdan takipçilerin, seyircilerin kadar kendi çalışanlarının da bu duruma isyan ettiği bu diziler her ne kadar gereken tedbirleri aldık deseler de çekimleri yinede büyük bir risk oluşturuyordu. Bu dizilerin başında gelen ve sezona yeni başlayan ve ATV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Gel Dese Aşk özellikle oyuncularının yaptığı bazı davranışlarla hedef tahtası haline gelmişti. Dizinin oyuncusu Erkan Petekkaya’nın sette yaptıkları her kesimden tepki almıştı. Sonunda dizinin yapım şirketinden beklenen açıklama geldi. İşte o flaş açıklama.

Gel Dese Aşk Çekimlerini Durdurdu!

ATV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Ertan Saban ve Öykü Gürman’ın rol aldığı ve yapımcılığını Osman Sınav’ın üstlendiği yeni başlayan Gel Dese Aşk yapımcı firmanın yaptığı bir açıklamayla çekimleri durdurduğunu açıkladı. Bütün dizilerin ve setlerin koronavirüs sebebiyle çekimlere ara verdiği bu zamanda Gel Dese Aşk ısrarla çekimlere devam ediyordu ve bu durum her kesimden tepkiyle karşılanıyordu. Özellikle dizinin başrolünde oynayan oyuncu Erkan Petekkaya’nın geçtiğimiz günlerde sette yaptıkları ve bunları sosyal medya hesabından paylaşması tüm kesimlerden ve özellikle de oyuncu arkadaşlarından büyük tepki almıştı. Sonunda dizinin yapımcı firması Sinegraf beklenen açıklamayı yaptı ve Gel Dese Aşk’ın çekimlere ara verdiğini duyurdu.

Sinegraf’tan Flaş Açıklama!

Gel Dese Aşk’ın yapımcı firması Sinegraf dizinin çekimlere devam edip etmemesiyle ilgili bir mesaj yayınladı. Sinegraf “Bildiğiniz gibi dünyada yaşanan ve ülkemizde de etkisini gösteren covid 19 salgın hastalığı nedeni ile Gel Dese Aşk dizimizin çekimlerine süresiz olarak ara veriyoruz. Yaşanan bu zorlu günleri geride bıraktığımızda hep birlikte hikayemizi anlatmaya devam edeceğiz. Sinegraf ailesi olarak tüm oyuncularımıza ve ekibimize sağlıklı günler diliyoruz. En kısa sürede yeniden bir arada olmak ümidi ile sağlıkla kalın, evde kalın” açıklamasını yaptı. Böylece eleştirilerin hedefinde olan Gel Dese Aşk’ta çekimlere ara veren diziler kervanına katılmış oldu. Diziyle ilgili her türlü gelişmeyi takip etmeye ve silere bildirmeye devam edeceğiz.

31-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar