Gel Dese Aşk dizisine 3 bomba transfer birden!

Gel Dese Aşk dizisine 3 bomba transfer birden!
Erkan Petekkaya ve İlayda Çevik'in başrol oynayacağı Gel Dese Aşk dizisine 3 bomba transfer birden yapıldı.İstanbul’da çekilecek Gel Dese Aşk dizisine kimler transfer oldu?

Erkan Petekkaya ve İlayda Çevik'in başrol oynayacağı yeni proje Gel Dese Aşk dizisine 3 bomba transfer birden yapıldı. İlayda Çevik ve Erkan Petekkaya'nın başrol için Osman Sınav ile el sıkışmalarından sonra diziye art arda usta oyuncular eklendi. İstanbul’da çekilecek Gel Dese Aşk dizisine kimler transfer oldu, merak edenler için detaylar haberimizde.

Gel Dese Aşk dizisine 3 bomba transfer birden!

Oyuncu çekimleri devam eden Gel Dese Aşk dizisini Ayşe Bengi ve Rahşan Çiğdem yazarken yönetmen koltuğunda ise Murat Onbul oturuyor. İstanbul'da yaşayan 3 ailenin unutulmaz hikâyesini işleyecek olan Gel Dese Aşk dizisine Ertan Saban, Uğur Çavuşoğlu ve Öykü Gürman gibi başarılı isimler dahil oldu. Osman Sınav’ın Atv ekranları için hazırladığı Gel dese Aşk Dizisinde erkek başrol için Erkan Petekkaya kadın başrol için de "Sen Anlat Karadeniz" dizisinde rol alan İlayda Çevik ile anlaşılmıştı. Canlitv olarak art arda yapılan 3 bomba transferi tanıtalım.

Ertan Saban Kimdir?

1977 Makedonya doğumlu Ertan, uzun yıllar kardeşi Erman Saban ile birlikte Makedonya Türk Tiyatrosu'nda sahneye çıktı. Türkiye’ye gelerek oyunculuk kariyerine başlayan oyuncu, Sultan Makamı, Sağır Oda, Savcının Karısı, Elveda Rumeli, Sakarya Fırat, Mutlu Ol Yeter dizilerinde boy gösterdi. Gölgesizler, Başka Semtin Çocukları gibi sinema filmlerinde rol alan oyuncu, Mehmet: Cihan Fatihi dizisinde Bizans Kralı rolüyle ekranların aranan yüzü olmayı başardı.

Uğur Çavuşoğlu Kimdir?

1967 Artvin doğumlu oyuncu Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro bölümünü bitirdi. Uzun yıllar Van ve Ankara Devlet Tiyatrolarında çalıştı. “Sahte Dünyalar” dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan Çavuşoğlu efsane dizi Osmanlı Tokadı dizindeki yeniçeri rolü ile geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Son olarak “Sen Anlat Karadeniz” dizisinde Genco karakterini oynayan Uğur Çavuşoğlu’nun Ertan Saban ile iyi bir ikili olması bekleniyor.

Öykü Gürman Kimdir?

Türkiye onu ikiz kardeşi Berk Gürman'la seslendirdikleri Evlerinin Önü Boyalı Direk şarkısı ile tanıdı. Şarkıyı yorumlayış tarzları çok beğenilen ikili bazı dizilerin müziklerinde görev yaptı. 1982 İstanbul doğumlu Öykü, aslen Trabzonludur. Birçok ünlü ismin mezun olduğu Pera Güzel Sanatlar Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarına devam etti. 2015 yılında Yavuz Bingöl ile evlenen Öykü Ferman dört film ve dizide görev aldı. Öykü Gürman, özellikle müziğini de yaptığı Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Asiye Kaleli karakteriyle adını unutulmazlar arasına yazdırdı. Canlitv platformu olarak her üç oyuncuya da Gel Dese Aşk dizisinde başarılar diliyoruz.

12-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar