Tuzak Dizisinin Merakla Beklenen Fragmanı Yayınlandı

Tuzak Dizisinin Merakla Beklenen Fragmanı Yayınlandı
Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve birbirinden ünlü isimlerden kurulu kadrosuyla olduğu kadar konusuyla da dikkatleri çeken Tuzak dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Yeni sezonun en çok merak edilen yapımlarından ilk sıralarda yer alan ve Tv 8 ekranlarında yayınlanacak Tuzak Dizisinin çekimleri birkaç haftadır devam ediyordu. Birbirinden ünlü oyuncu kadrosuna sahip dizi seyirci tarafından heyecanla ve merakla beklenen yapımlar arasında yer alıyor. Acun Medya ve fabrika Yapım ortaklığında hazırlanan dizinin uzun süredir beklenen fragmanı sonunda yayınlandı. Konusu kadar oyuncularının da merak edildiği dizinin yayınlanan fragmanı seyirci tarafından heyecanla karşılandı. Tv 8’in yeni sezonda amiral gemisi olacak olan Tuzak dizisinin yayınlanan fragmanı seyirciyi heyecanlandırırken dizinin yayın tarihi konusunda ise henüz bir bilgi edinilemedi.

İlk Fragman Ses Getirdi

Acun Medya ve Fabrika Yapım ortaklığında hazırlanan sezonun en çok merak edilen yapımlarından biri olan Tuzak dizisinin ilk fragmanı yakında yazısıyla yayınlanmaya başlandı. Talat Bulut’un ve Akın Akınözü’nün birbiriyle diyalogunun oldukça dikkat çektiği ve restleşmenin zirve yaptığı fragman seyirciden tam not aldı. Akın Akınözü’nün bir avukata, Talat Bulut’un ise aslan bey adlı bir iş adamına hayat veriyor. Tuzak, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda bütün haksızlığa uğramış olanların intikamının alınma hikayesidir. Dizide yıllarca en ince detayına kadar çalışılmış ve planlanmış bir intikam hikayesinde kimin kimi tuzağa düşüreceğinin ve güçlü bir hikayesi anlatılacaktır. Dizinin Tv 8 ekranlarında ekim ayı ortalarında yayına girmesi bekleniyor. Özellikle Talat Bulut ve Akın Akınözü’nün performansının merak edildiği dizide ayrıca birbirinden ünlü pek çok oyuncu yer alıyor.

Tuzak Dizisi Oyuncuları Kimler?

Fabrika yapım ve Acun Medya’nın Tv 8 için hazırladığı yeni ve iddialı yapım Tuzak yakında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yakında yazılı fragmanların yayınlanmaya başlandığı dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek otururken dizinin senaryosunu ise Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise,

·         Talat Bulut

·         Akın Akınözü

·         Bensu Soral

·         Rıza Kocaoğlu

·         Yağız can Konyalı

·         Onur Durmaz

·         Naz Göktan

·         Eylül Su Sapan

·         Emir Benderlioğlu

·         Gamze Süner Atay

·         Lesli Karavil ve

·         İbrahim Şahin yer alıyor.

06-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar