Güzel Günler dizisinde sürpriz ayrılık!

Güzel Günler dizisinde sürpriz ayrılık!
Binnur Kaya ve Ecem Erkek’in başrolde olduğu Güzel Günler final için gün sayarken senaryo gereği karaktereler vedalaşılıyor. 22. bölümde, "Aleyna" karakteri diziye veda edecek.

Show TV'nin sevilen dizisi Güzel Günler final için gün sayarken sürpriz bir ayrılık haberi geldi. Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği, Binnur Kaya ve Ecem Erkek'in başrollerini paylaştığı dizide senaryo gereği bazı karakterlerle yollar ayrılıyor. Dizi severler merak ediyor, 26. bölümüyle sona erecek olan Güzel Günler dizisinde hangi oyuncu diziye veda ediyor? Güzrl Günler dizisiyle ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Güzel Günler dizisinde sürpriz ayrılık!

Ünlü oyuncular Binnur Kaya ve Ecem Erkek’i aynı projede buluşturan Güzel Günler final için gün sayarken senaryo gereği karaktereler vedalaşılıyor. 26. bölümde final yapacak olan dizide 23. bölümde veda edeceği açıklanan Seray Gözler'den (Saliha) önce sürpriz bir ayrılık yaşandı. 22. bölümde, "Aleyna" karakterini canlandıran Tuğçe Özbey diziden ayrılacak. Güzel Günler, yepyeni bölümleriyle her pazar 20.00'de Show TV'de!

Usta isimler rol alıyor

Osman Taşçı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu, yapımcılığını TMC Film'in üstlendiği aşk, dram ve aile türü Güzel Günler dizisinde Binnur Kaya ve  Ecem Erkek başrolleri oynuyor. Selin Tunç'un kaleme aldığı aile dizisinde Zeynep Çamcı (Altan), Olgun Toker (Atakan), Mert Denizmen (Feyyaz), Leyla Tanlar, Seray Gözler, Orkuncan İzan, Yıldıray Şahinler, Duygu Köse ve Seray Gözler gibi usta oyuncular rol alıyor. 

Tuğçe Özbey Kimdir?

1999 Ankara doğumlu Tuğçe Özbey, Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde eğitim gördü. Oyunculuk kariyerine 'Beni Bırakma' adlı diziyle başlayan genç oyuncu, dizide hayat verdiği  Aslı karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaştı. Oğlak burcu olan Tuğçe Özbey, 1.71 metre boyunda  ve 57 kilo ağırlığındadır. Acemi Anneler dizisiyle şöhrete ulaşan Tuğçe Özbey son olarak Show Tv dizisi Güzel Günler'de Aleyna karakterine hayat vermektedir.

Rol Aldığı Yapımlar:

Güzel Günler ( Aleyna, Tv Dizisi 2023)
Acemi Anneler (Ezgi, TV Dizisi 2020)
Beni Bırakma (Aslı, TV Dizisi 2018-2020)

17-04-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar