Gençliğim Eyvah 4. Bölüm İzle!

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm İzle!
Gençliğim Eyvah 4. Bölüm İzle; 6 Temmuz Pazartesi 4. Bölümüyle ekrana gelen Gençliğim Eyvah dizisinin 4. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm İzle; Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Burak Tozkoparan, Erdem kaynarca gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Gençliğim Eyvah dizisi 6 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’da Atv’de ekrana geliyor. Yaz sezonu dizisi olarak Süreç Film tarafından hazırlanan ve ilk üç bölümü yayınlanan dizi her bölüm üzerine koyarak ilerlerken kendisine belli bir kitle seyirci de edinmiş görünüyor. Romantik komedi türündeki dizi ilk üç bölümde seyirciden tam not aldı. İtalya’dan babalarını bulmak için Türkiye’ye gelen Zola ve Çavi’nin babalarını bulma yolunda yaşadıkları hikayenin anlatıldı ve ayrıca iki rakip kebapçının birbirine üstünlük kurmak için çalışırken bir anda ortak hedefe karşı birlikte mücadele etmeye başladıkları dizi her bölüm daha da çok seyirciye ulaşıyor.

GENÇLİĞİM EYVAH SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Atv ekranlarında yaz sezonu dizisi olarak başlayan ve ilk üç bölümü yayınlanan Gençliğim Eyvah süreç Film tarafından hazırlanıyor. Dizide iki rakip kebapçının ortak düşmana karşı birlikte verdikleri mücadele sırasında yaşadıkları komik ve eğlenceli hallerin anlatıldığı ve İtalya’dan gelen Zola ve Çavi’nin babalarını bulmak isterken bu eğlenceli durumların içerisinde yer almaları ve aşkı bulmalarının anlatıldığı gençliğim Eyvah ilk üç bölümde tam bir komedi ve mücadele olarak geçti.dizinin 4. Bölümünde de olayların artarak devam edeceği Gençliğim Eyvah’ın son bölümünü tek parça ful izlemek için tıklayın.

Gençliğim Eyvah 4. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kebapçı Arif ve Kebapçı Zekeriya İtalya’dan gelen Çavi ve Zola’nın kendi çocukları olmadıklarını kanıtlamak ve böylece bu büyük beladan kurtulmak için türlü yollar denemişlerdir. İkili son olarak DNA testi yaptırmaya karar vermişler ve bu testi yaptırırken de kendi gerçek çocuklarının isimlerini test örneklerinin üzerine yazmışlardır. Bu sonuçlar evlerine gönderilip eşlerinin eline geçine kıyamet kopar ve ikilimiz tam bir kargaşa ve belanın ortasına düşerler. Eşleri tarafından evden atılan ve beş kuruşsuz sokakta yaşamaya başlayan ikilimize yardım kendilerinden kurtulmak istedikleri İtalya’dan gelen çocuklarından gelir. Dizinin bu akşam yayınlanacak 4. Bölümünde ise kahramanlarımızın başı yine dertten kurtulmaz. Yabancılar şubesi polislerinin Çavive Zola’yı gözaltına alması üzerine Zekeriya ve Arif rahat bir nefes alırlar. Bu beladan kurtulduklarını düşünürlerken eşlerinden gelen istek ikilinin bütün hesaplarını alt üst edecektir. Zekeriya’nın oğlu Arif’in damadı veysi ise kimsenin beklemediği bir operasyona başlar. Veysi’nin bu hareketi her iki ailede de büyük değişimlere sebep olacak ve dengeleri alt üst edecektir. Zekeriya’nın güzel kızı Azra’ya aşık olan Arif’in oğlu Ahmet ise Azra’nın kendisini affetmesi için yeniden bir kez daha harekete geçer. Ancak bu hareket artık Azra’ya aşık olan Zola tarafından karşılanacaktır. İkili karşı karşıya gelirken Ahmet Azra’yı yeniden kazanabilecek midir yoksa Azra Zola ile mi birlikte olacaktır.

Gençliğim Eyvah Dizisinin 4. Yeni bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyin.

06-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar