Menajerimi Ara 4. Bölüm İzle!

Menajerimi Ara 4. Bölüm İzle!
Menajerimi Ara 4. Bölüm İzle; 15 Eylül Salı 4. Bölümüyle ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin 4. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Menajerimi Ara 4. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı sezonun yeni dizilerinden Menajerimi Ara 4. Bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor. Başladığı günden itibaren seyirci tarafından heyecanla takip edilen dizi tüm dünyada başarıya ulaşmış bir diziden uyarlama olarak ekranlara gelirken ünlüler dünyasında yaşananların perde arkasını ele alıyor. Ünlülerin menajerliğini yapanlarla bu dünyanın zor ancak parıltılı ışıkları arasında kanaların hikayesinin ele alındığı dizide her bölüm rol alan ünlü konuk oyuncular ise diziye ayrı bir renk katıyor. Sezonun flaş yapımlarından Menajerimi Ara bu akşamda heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor.

MENEJARİMİ ARA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv’nin başarılı yeni dizisi Menajerimi Ara her hafta heyecanla takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta Dicle babasıyla arasında buzları eritmeye çalışmıştır. Bu sırada yanında çalıştığı Feris’e bağlı oyuncuların sıkıntılarıyla da uğraşmak zorunda kalan Dicle tüm görevlerinden başarıyla çıkmayı başarmıştır. Son olarak babasıyla birlikte bir filmin galasına giden Dicle babasıyla aralarındaki buzların eridiğine inanır. Ancak gerçek hiçte bekledi gibi değildir. Babası Kıraç Dicle’yi bir yönetmenle tanıştırır ve onunla çalışmasını ister. Bu ise Dicle’yi büyük bir hayal kırıklığına uğratır.

Menajerimi Ara 4. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv’nin reytingi yüksek dizisi Menajerimi Ara 4. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dicle babasıyla birlikte gitiği galada büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştır. Artım babasına bir daha inanmama konusunda karar veren Dicle kendisini yolundan döndürmek isteyenlere karşı da kararlı bir duruş sergilemeye başlar. Bu sırada Barış ile Beren’in fotoğraf çekimlerini organize etmeye çalışır. Ancak hiç beklenmedik bir yerden yine bir kriz çıkar. Feris’in oyuncusu Edis ile Çınar’ın oyuncusu Melisa Şenolsun’un rol aldıkları dizi setinde büyük bir sorun çıkar. Ego Ajans’tan ayrılmaya karar veren Kıraç bu sırada kendisine bağlı oyuncusu demet Akbağ’ı da gideceği ajansa götürmeye çalışmaktadır. Ancak Dicle babasının planlarını öğrenir. Dicle tam bir ikilimde kalmıştır. Ya babasının sırrını kimseye söylemeyecektir ya da kendisine güvenenleri yüz üstü bırakmayacaktır. Menajerimi ara yine heyecanlı ve gerilimli bir bölümle bu akşam ekranlara geliyor.

Menajerimi Ara 4. Bölümünü canlı izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip edin.

15-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar