Gençliğim Eyvah dizisinde herkesi şaşkına çeviren ayrılık!

Gençliğim Eyvah dizisinde herkesi şaşkına çeviren ayrılık!
Gençliğim Eyvah, Haziran ayında ATV'den ekrana gelecek. Çekimlerin başlamasına günler kala yaşanan sürprizle bir isim diziden ayrıldı.

Yaz aylarında ATV ekranlarında olacak Gençliğim Eyvah dizisi, birbirinden önemli oyuncuları kadrosunda bir araya getirdi. Levent Ülgen ve Cengiz Bozkurt'un başrolde yer aldığı dizide rol alacak isimler arasında Berkay Hardal da vardı. İstanbullu Gelin dizisi ile dikkatleri üzerine çeken ve son olarak Kardeş Çocukları dizisinde rol alan Berkay Hardal, Gençliğim Eyvah dizisinden ayrıldı.

Berkay Hardal, Gençliğim Eyvah dizisinden ayrıldı

Levent Ülgen, Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu, Berkay Hardal, Elif Doğan, Burak Tozkoparan, Beyti Ergin, Erdem Kaynarca, Bahar Süer ve Kemal Uçar'ın Gençliğim Eyvah dizisinde rol alacağı açıklanmıştı. Oyuncu kadrosunda bir son dakika değişikliği yapıldı. Gençliğim Eyvah dizisinde rol alması beklenen Berkay Hardal'ın diziden ayrıldığı açıklandı. Gençliğim Eyvah dizisi çekimleri 18 Mayıs Pazartesi günü başlayacak.

Gençliğim Eyvah dizisinin konusu ne?

Gençliğim Eyvah dizisi, iki kebapçının tatlı rekabetini konu alacak. Kebapçı Arif ve Kebapçı Zekeriya birbirinden hiç ama hiç haz etmemektedir. Her konuda birbirleriyle rekabet etmektedirler. İkisi de kendi kebabını diğerinden daha iyi görmektedir. Buna karşın içten içe birbirlerine karşı küçük de olsa sevgi vardır. Birbirlerine olan düşmanlıkları oldukça komik durumların yaşanmasına sebep olmaktadır. Gençliğim Eyvah dizisinin Neşeli Günler filminin benzeri bir senaryoya sahip olacağı söyleniyor. Birkaç gün içinde çekimlerine başlanacak olan Gençliğim Eyvah dizisi Ramazan bayramının hemen ardından Haziran ayında ATV izleyicileriyle buluşacak.

Berkay Hardal kimdir?

18 Kasım 1996 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Berkay Hardal, Manisalı'dır. Çocukluğunda futbolla ilgilenmiş ve 3 yıl Fenerbahçe altyapısında forma giydi. Sonrasında ise altyapıdan ayrılarak oyunculuğa ilgi duymaya başladı. Lise eğitimi tamamlamasının ardından Trakya Üniversitesi Ekonometri bölümünde okuyan Berkay Hardal, okul yıllarından sonra oyunculuğa atıldı. İlk olarak 2017 yılında Star TV'den ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinde rol aldı ve Murat karakterini canlandırdı. 2018 yılında Show TV'den ekrana gelen Meleklerin Aşkı dizisinde rol aldı. Yağmur karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Son olarak 2019 yılında Star TV'den ekrana gelen Kardeş Çocukları dizisinde rol aldı. Kardeş Çocukları dizisinde Savaş karakterine can verdi.

13-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar