Berkay Hardal Kardeş Çocukları dizisine katılıyor

Berkay Hardal Kardeş Çocukları dizisine katılıyor
Star TV'nin sevilen dizisi Kardeş Çocukları'na yeni bir isim ekleniyor. Furkan Andıç'ın ayrılması üzerine dizi kadrosuna yakışıklı oyuncu Berkay Hardal katılacak.

Star TV'de yayınlanan Gold Yapım'ın yeni dizisi Kardeş Çocukları ilk bölümünden bu güne seyirciden büyük ilgi görüyor ve pazar akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Sezon finali yapmaya hazırlanan dizi gerek genç gerek tecrübeli oyuncularıyla zengin bir kadroya sahip. Yönetmenliğini Faruk Teber, senaristliğini Sırma Yanık'ın yaptığı dizide Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez gibi ünlü oyuncular dizinin kilit karakterlerine hayat veriyor. Ancak Volkan karakterini canlandıran oyuncu Furkan Andıç diziye veda etti. Aybüke Pusat ile başrolü paylaşacağı Her Yerde Sen isimli dizide oynayacak oyuncunun ayrılışı üzerine yeni bir erkek oyuncu arayışı başladı. 

BERKAY HARDAL KARDEŞ ÇOCUKLARI DİZİSİNDE

Furkan Andıç'ın Kardeş Çocukları'ndan ayrılması üzerine yakışıklı oyuncu Berkay Hardal dizi kadrosuna eklenecek. İstanbullu Gelin ile yıldızı parlayan ve Melekler'in Aşkı dizisinde başrolü üstlenen genç oyuncu şimdi ise Kardeş Çocukları dizisiyle anlaştı. Berkay Hardal'ın hangi karakterle diziye gireceği ve ne zaman gireceği belli olmamakla birlikte Hayal (Alara Turan) ve Hayat (Afra Saraçoğlu) arasında yeni bir aşk üçgeni oluşturacağı tahmin ediliyor. 

BERKAY HARDAL KİMDİR?

Berkay Hardal, 18 Kasım 1996 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Lisans eğitimini Trakya Üniversitesinde tamamlamıştır. Ümit Çırak'tan oyunculuk eğitimi almış ilk oyunculuk deneyimini Star TV ekranlarında yayınlanan, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinde yaşamıştır. Bu dizide tanıştığı ve partneri olduğu Hira Koyuncuoğlu ile bir süre birliktelik yaşamıştır. Daha sonra bir diziden başrol teklifi alıp İstanbullu Gelin'e veda etmiştir. Show TV'de yaz aylarında yayınlanan Melekler'in Aşkı dizisinde oynamış fakat dizi çok uzun ömürlü olmamıştır. 

KARDEŞ ÇOCUKLARI KONUSU

Kardeş Çocukları, bambaşka hayatlar yaşayan ve bambaşka hayallere sahip olan iki anne ve kızını konu alıyor. Ümran ve kızı Hayat, Karalılar köyünde derme çatma evlerinde küçük mutluluklara tutunarak yaşar. Yıllar önce bu köyden kendini kurtarmış ve zengin bir iş adamıyla evlenerek sosyeteye girmiş Ümay ise ablası Ümran'dan çok farklı bir kişiliğe sahiptir. Kızı Hayal ise teyzesinin kızı Hayat'a göre çok farklı bir dünyaya sahiptir. Fakat bu hikayenin içinde çok büyük bir sır vardır. Ümran bir tarafı kalp cerrahı Yıldırım Saner bir tarafı kız kardeşi Umay'a ait olan bu sırrın yükünü yıllardır taşıyordur. 

04-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar