Gençliğim Eyvah Oyuncu Kadrosu ve Konusu!

Gençliğim Eyvah Oyuncu Kadrosu ve Konusu!
Atv'de başlayacak olan Gençliğim Eyvah çekimlere başladı. Peki dizi ne zaman ekrana gelecek ve dizi de kimler rol alıyor? Komedi türünde işlenen dizinin konusu ne? İşte detaylar!

Uzun bir aranın ardından yeni bir dizi sete inerek çekimlere başladı. Koronavirüs sebebiyle uzun bir süredir setlerin durduğu, çekimlerin ertelendiği, yeni projelerin iptal edildiği ya da beklemeye alındığı televizyon dünyasında yeni bir proje tüm bu olumsuz şartları yenerek çekimlere başladı. Süreç Film tarafından hazırlanan ve Atv’de ekrana gelecek olan Gençliğim Eyvah Dizisi çekimlere başladı. Haziran ayın ortaları gibi ekrana gelmesi beklenen dizi bir süredir cast ve mekan çalışmalarını hızlandırmıştı. Geçtiğimiz gün her şeyin tamam olduğu dizi Deniz Yılmaz’ın yönetmenliğinde ve Ayhan barış başar ve Ünal Yeter’in yazarlığında motor dedi. Yaz sezonunda ekrana gelecek ve komedi türünde işlenecek Gençliğim Eyvah bu yönüyle başka dizilere ve yapımlara da biraz da olsa moral kaynağı oldu.

Gençliğim Eyvah Oyuncu Kadrosu!

Süreç Film tarafından hazırlanan ve çekimlere başlanılan Atv’de ekrana gelecek olan Gençliğim Eyvah dizisi komedi türünde bir dizi olarak dikkatleri çekiyor. Dizinin bir süredir yoğun bir şekilde devam eden cast çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Dizide birbirinden ünlü ve yetenekli oyuncular yer alırken özellikle Cngiz Bozkurt ve Levent ülgen bu isimler arasında dikkat çekiyor. Dizinin oyuncu kadrosunu ise Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin oluşturuyor. Levent Ülgen’in dizide Kebapçı Zekeriya karakterini canlandıracağı öğrenilirken, Kebapçı Zekeriya; Dürüst ve duygusal biridir. Dizide kendisi gibi kebapçı olan Arif ile devamlı bir çatışma içerisinde olacaktır. Aynı şekilde dizide rol alan Cengiz Bozkurt ise Kebapçı Arif olarak çıkıyor karşımıza. Arif, kindar ve fırıldak bir kişiliktir ve Kebapçı Zekeriya ile devamlı uğraşmaktadır.

Gençliğim Eyvah Konusu!

Haziran ayı ortalarında Atv’de ekrana gelecek Gençliğim Eyvah dizisi komedi türünde işlenen bir tapımdır. Bir mahallede geçecek dizi geçmiş yıllarda yayınlanan İkinci Bahar’ı andırmaktadır. Dizi İstanbul’da kundura fabrikasında kurulan platoda çekilmektedir. Dizi, aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı ailelerinin etrafında gelişecektir. İki kebapçı aynı semtte birbirine rakip olurken aynı zamanda özellikle Kebapçı Arif tarafından Zekeriya’nın kuyusunun kazılmasına ve onun kebapçı dükkanını satın almaya çalışmasıyla ilişki her an gergin olacaktır. Ayrıca dizide aşk, entrika ve durum komedileri de sıklıkla yaşanacaktır.

20-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar