Gizli Saklı Dizisine Flaş Oyuncu!

Gizli Saklı Dizisine Flaş Oyuncu!
Fox Tv ekranlarının yeni yazlık dizisi Gizli Saklı 8 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda bir flaş isim daha dahil oldu

No 9 Productions yapım şirketi tarafından çekilen, yapımcılığını Yağmur Ünal’ın üstlendiği ilk bölümü ile 8 Haziran 2022 Çarşamba günü ekranlara gelen diziye yeni bir oyuncu dahil oluyor. Polisiye ve romantik komedi türündeki dizinin yönetmenliğini ve senaristliğini Şahin Altuğ’un üstlendiği başrollerini Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın paylaşıyor. İki polisin hikayesinin anlatıldığı Gizli Saklı dizisinde Naz karakterini Sinem Ünsal canlandırırken, Pamir Komiser karakterine hayat veriyor. İkilinin birlikte çalışacakları sivil bir operasyonda görev gereği bir çifti canlandırıyorlar. Birbirinden hiç hoşlanmayan ve görev gereği bile olsa bir arada olmak istemeyen ikilinin gizli görevleri yerine getirirken, birbirleriyle ilk görüşte dalaş, aşka dönüşecek mi? izleyicinin severek izlediği dizi Fox Tv ekranlarında her hafta Çarşamba günü ekranlara geliyor. Diziye önümüzdeki bölümlerde yeni flaş bir isim dahil olacak. Diziye dahil olacak isim kim? Hangi role hayat verecek? İşte merak edilenler…

Gizli Saklı Dizisine Sinem Akyol Dahil Oluyor!  

No:9 Productions’un yapımına imza attığı, Fox’un yeni ‘Gizli Saklı’ dizisi seyircinin sevdiği yazlık yapımlardan biri olarak ekranlara geliyor. Aşk, macera, polisiye ve komedinin bir arada olduğu dizinin ana castına hem güzel, hem de yetenekli bir oyuncu Sinema Akyol katılıyor. 

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizide Tardu Flordun’un hayat verdiği Tarık’ın Londra’dan gelecek olan kızı Zeynep hikayeye katılıyor. Zeynep rolüne Sinem Akyol hayat verecek. Güzel oyuncu Gizli Saklı dizisine 4. bölümden itibaren dahil olacak.

Gizli Saklı dizisinin oyuncu ve karakterleri şöyle; Sinem Ünsal (Naz Arıca/Yaz Güneş), Halit Özgür Sarı (Pamir Ulaş/Levent Güneş), Tardu Flordun (Tarık Koşuoğlu), Ece Dizdar (Nehir Koşuoğlu), Şebnem Sönmez (Aynur), Bülent Emrah Parlak (Talat), Şinasi Yurtsever (Namık), Selçuk Borak (Sadullah Amir), İdris Nebi Taşkan (Tufan Koşuoğlu), Emrullah Çakay (Adem Koşuoğlu), Fulden Akyürek (Günday), Erşan Utku Ölmez (Numan), Hasan Elmas, Adin Külçe (Ömer), Ersel Şibil (Ferdi) ve Sinan Sicimoğlu gibi isimler rol alıyor.

Gizli Saklı Zeynep Koşuoğlu (Sinem Akyol) Kimdir?

Zeynep Koşuoğlu; Tardu Flordun’un canlandırdığı Tarık Koşuoğlu karakteri ile Ece Dizdar’ın canlandırdığı Nehir Koşuoğlu karakterlerinin kızıdır. Londra’da Hukuk eğitimi alan Zeynep, Gizli Saklı dizisinin 4. Bölümünde 29 Haziran Çarşamba günü diziye dahil olacak.

Sinem Akyol Kimdir? Kaç Yaşında?

Sinem Akyol, 1993 İstanbul doğumludur. 29 yaşında olan Sinem Akyol, Saint Benoit Fransız Lisesinden mezun olmuştur. Üniversiteyi ise İstanbul Kültür Üniversitesinde okumuş, iletişim eğitimi almıştır. İyi derece Fransızca ve Almanca bilen Sinam Akyol Simge Geren’den de oyunculuk dersleri almıştır.

Kahraman Ozden ajansın yetenekli oyuncuları arasında yer alıyor. İlk oyunculuk deneyimini Maraşlı dizisinde Hilal karakteri ile yaşamıştır. Ayrıca Doritos Akademi/Kızlar Mı Erkekler Mi?, İş Bankası, Axa Oyak Sigorta, Beymen Sneakers, Altınyıldız, Toyota Safety Sense, Activex Islak Mendil, Wome Deluse, Coca Cola Enerji gibi önemli markaların reklam filmlerinde oynamıştır.

Sinem Akyol Dizileri

2021 - Maraşlı (Hilal)

2019 - Her Yerde Sen (Müge)

2019 - Afili Aşk

2022 - Gizli Saklı (Zeynep)














23-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar