Gökçe Akyıldız Mucize Doktor KadrosunaKatıldı!

Gökçe Akyıldız Mucize Doktor KadrosunaKatıldı!
Mucize Doktor ekranlara fırtına gibi girdi.Dizi aldığı reytinglerle bir anda zirveye oturdu. Mucize Doktor oyuncu kadrosuna Gökçe Akyıldız'da dahil oldu! İşte ayrıntılar!

Sezonun yeni ve iddialı yapımları arasında gösterilen ve geçtiğimiz Perşembe günü ikinci bölümü yayınlanan Mucize Doktor yayınlanan ilk iki bölümüyle seyirciden ve otoritelerden tam not almış durumda. Amerikan uyarlaması dizi ilk iki bölümde reytinglerde ilk sırayı kimseye kaptırmazken aslında farklı konu ve içerikte üretilebilecek yapımların seyirci tarafından seyredilebileceğinin de bir kanıtı oldu. Töre, imkansız aşk, nefret, intikam gibi Türk televizyon sektöründe işlenen klasik konuların dışına çıkan Mucize Doktor bu yönüyle hem yapımcısının hem de büyük risk alan kanalın yüzünü güldürmüş durumda. Savant sendromlu deha bir doktorun hikayesinin anlatıldığı Mucize Doktor’un başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Bihter Diçel, Reha Özcan gibi oyuncular bulunuyor. Dizi anlatılacak hikayeye göre yeni oyuncuları da kadrosuna katmaya devam ediyor. Bu oyunculardan biride güzel oyuncu Gökçe Akyıldız oldu.

Gökçe Akyıldız Mucize Doktor’un Kadrosuna Katıldı!

MF Yapım tarafından Amerikan Good Doctor adlı diziden uyarlanan ve Fox Tv ekranlarında Mucize doktor adıyla yayınlanmaya başlanan dizinin yapımcılığını Asena Bülbüloğlu üstlenirken yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor. Senaryosu Pınar Bulut ve Onur Koralp tarafından kaleme alınan dram türündeki dizi yayınlanan ilk iki bölümüyle reytinglerde ilk sırada yer almayı başardı. Dizi önümüzdeki bölümlerde anlatılacak bir hikaye içinde yeni oyuncuları kadrosuna katmaya devam ediyor. Bu oyunculardan biri de diziye Ada karakteri olarak girecek olan Gökçe Akyıldız oldu. Dizide hasta bir genç kızı canlandıracak olan Gökçe Akyıldız, Ali Vefa ile çokça sahnede yer alacak.

Gökçe Akyıldız Kimdir?

30 Ekim 1992 yılında Sinop’un Ayancık İlçesinde dünyaya gelen Gökçe Akyıldız oyunculuk hayatına 2002 yılında Sırlar Dünyası adlı yapımla adım atmıştır. Güzel oyuncu bu tarihten sonra pek çok yapımda yer almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır.

2015 – 2017 Kırgın Çiçekler (Songül)

2014 Medcezir (Zeynep)

2013 – 2014 Fatih Harbiye (Aslı)

2013 Bizim Okul (Kardelen Gülbahar)

2012 Kötü Yol (Canan)

1011 – 1012 Hayat devam ediyor (Zozan Fırat)

2008 Gazi (Berçem)

2007 Parmaklıklar Ardında (Birsen)

2006 Ezo Gelin (Tekgül)

2005 Beşinci Boyut (Başak)

22-09-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar