Gönül Dağı 14. Bölüm İzle

Gönül Dağı 14. Bölüm İzle
Gönül Dağı dizisi 14. Bölümü ile bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Peki ya yeni bölümde bizleri neler bekliyor?

Bu akşam saat 20.00’da TRT1’de, Gönül Dağı dizisi 14. Bölümü ile ekranlara gelecek. Peki ya yeni bölümde bizleri neler bekliyor? 14. Bölümde neler yaşanmıştı? İsterseniz hemen, kısaca bahsedelim.

Gönül Dağı 13. Bölüm de Neler Yaşandı?

     Sefer, Zahide’ye evlenme teklifi edecekti. Ancak onları büyük bir sürpriz bekliyordu. Zahide’nin eski eşi olan Fikret, bir anda geri gelip Zahide’den özür diledi ve onu affetmesini istedi. Aşk üçgeninin arasında kalan Zahide ise, eski aşkını affedip ona geri mi dönecek, yoksa Sefer’in evlenme teklifini kabul edip, onunla beraber bir yola mı girecekler?

      SNK Mühendislik tarafından Sivil Havacılık Bölgesine sunum yapmak için Taner ve amcaoğulları davet edilir. Taner ve ekibi bu özel gün için hazırlıklarını sürdürürken, İngilizce bilen birisine ihtiyaç duyarlar. Dilek’i çağıran Cemile ise herkese sürpriz yapar. Taner’in hayalleri uğruna ondan vazgeçen Dilek’in yaptığı fedakârlık, olumlu olarak dönecek mi? Asuman ve Ramazan’ın aşkını öğrenen Münir ise, Asuman’ı annesinin yanına Ankara’ya göndermek istiyor. Ramazan ise acaba Münir’i bu kararından vazgeçirebilecek mi acaba?

Gönül Dağı 14. Bölümde Neler Olacak?

      Projeleri için 100 bin TL yatırım alan Tamer ve amcaoğulları, yeni proje ve icatlar için kolları sıvadılar. Elde ettikleri bu başarıyı dilinden düşürmeyen Tamer, Kasaba başkanına nispet yapar nitelikte anlatır.  İlk adımlarını Temiz Enerji Santrali yapmaya başlayan ekibi ne tür zorlukların beklediğini hep beraber göreceğiz.

  Zahide, Sefer ile konuşup onu bu durumun içinden kurtarmaya çalışacak. Ancak Zahide’ye olan sevgisinden dolayı Sefer her şeye göğüs gerecek bir tavır takınarak, Zahide’nin yanında olduğunu belli ediyor.

Kadrosunda Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün olduğu Gönül Dağı dizisi, yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyicisi karşısına çıkacak Diziyi aynı zaman da internet sitemizden canlı olacak şekilde full HD kalitede de izleyebilirsiniz.

30-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar