Gönül Dağı 34. Bölüm İzle

Gönül Dağı 34. Bölüm İzle
Gönül Dağı 34. Bölüm İzle; 2 Ekim Cumartesi akşamı 34. Bölümüyle ekrana gelen Gönül Dağı’nın yayınlanan 34. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Gönül Dağı 34. Bölüm İzle; Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Serkan Kuru, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk ve Ege Aydan’ın yer aldığı Gönül Dağı bu akşam saat 20.00’da 34. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve cumartesi akşamlarının en çok seyredilen dizisi Gönül Dağı bir Anadolu kasabasında yaşlananları konu alıyor. Kasabada yaşayan insanların sıradan hayatlarını konu edinen dizi sıradan hikayelerinde ne kadar güçlü olabileceğini göstermesi bakımından oldukça önemli. Herkesin başına gelebilecek türden hikayelerin ele alındığı dizi her bölümüyle seyirciyi ekrana kilitliyor. Diziye yeni hikayelerin ve yeni karakterlerin de girmesiyle daha da heyecanlı hale gelen dizi 34. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da TRT 1’de.

Gönül Dağı Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Köprü Film tarafından hazırlanan Gönül Dağı cumartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımı olmaya devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ramazan ve Asuman’ın kaçması bütün kasabayı karıştırmıştır. Asuman ve Ramazan birlikte bir gelecek kurmak isterken Asuman’ın babası Münir’in bu işten haberinin olmaması için her şey yapılmaktadır. Öbür taraftan kasabaya yeni atanan Doktor Kenan ailesinin izini sürmek istemektedir.

Gönül Dağı 34. Bölümde Neler Yaşanacak?

Köprü Film tarafından TRT 1 için hazırlanan Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle seyirci karşısında yer alacak. Dizinin bu akşam yayınlanacak 34. Bölümünde heyecan fırtınası seyirciyi bekliyor. Bölümde Taner ve Dilek kasabada kalmaya karar vermişlerdir. Öbür taraftan Asuman ve Ramazan ayrılmak zorunda kalmışlardır. Bu olay hem Ramazan’ı hem de Asuman’ı yıkmıştır. Ramazan kasabada duramayacağını anlamıştır. Öbür taraftan Münir’de ailesiyle birlikte kasabadan gitmeye karar vermiştir. Öbür taraftan Cemile’nin doğum zamanı yaklaşmıştır. Son kontrolde Cemile’nin bebeğinin cinsiyetinin erkek değil kız olduğu anlaşılır. Kasabaya gelen Cemile ve Veysel’i ise bir sürpriz beklemektedir. Cemile doğum yapmak üzeredir ve apar topar hastaneye kaldırılmak üzere yola çıkarılır. Gönül Dağı bu akşam 34. Yeni bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

02-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar