Gönül Dağı dizisinde koronavirüs şoku! Başrol oyuncuları dahil 39 kişi korona oldu!

Gönül Dağı dizisinde koronavirüs şoku! Başrol oyuncuları dahil 39 kişi korona oldu!
Yayına yeni başlayan Gönül Dağı dizisinin setinde koronavirüs şoku yaşanıyor. Başrol oyuncuları da dahil olmak üzere sette 39 kişi Covid- 19 salgınına yakalandı.

TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisi oyuncu ve teknik ekibinde Covid- 19 şoku yaşanıyor. Yazar Mustafa Çiftçi'nin yayınlanmamış bozkır hikayelerinden uyarlanarak çekilen Gönül Dağı dizisi sezona hızlı bir giriş yapmıştı. Yeni dizi Gönül Dağı'ndan gelen son haber ise dizinin takipçilerini üzdü. Anadolu insanının hikayesini anlatan Gönül Dağı dizisinde koronavirüs şoku yaşanıyor. Dizinin oyuncu ve teknik ekibinden 39 kişinin koronavirüs salgınına yakalandığı öğrenildi.

Gönül Dağı dizisinde Covid- 19 paniği

Berk Atan ve Gülsin Ali İlhan'ın başrol oyuncusu olduğu Gönül Dağı dizisinde Covid- 19 salgını şok yaşattı. Sette başrol oyuncuları da dahil olmak üzere tam 39 kişinin PCR testi pozitif çıktı. Bozkırda bir Anadolu masalı sloganıyla yayına başlayan Gönül Dağı dizisi 2 bölüm yayınlanmıştı. Çekimleri İç Anadolu Bölgesi'nin eşsiz doğasında yapılan Gönül Dağı dizisi ekibinin yaşadığı koronavirüs şoku ise gündeme bomba gibi düştü. TV 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre başrol oyuncusu Gülsin Ali İlhan ve oyunculardan Ali Düşenkalkar'ın da testi pozitif çıktı.

Gülsin Ali İlhan koronavirüse yakalandı!

Çekimleri Eskişehir'de yapılan Gönül Dağı dizisi, küçük dünyalarına büyük hayaller sığdıran 3 kuzenin hayallerini anlatıyor. Bozkırda büyüyen kuzenler tüm engellere rağmen hayallerinin peşinden koşmayı hiç bırakmayacak. Çekim mekanlarıyla seyirciye görsel bir şölen de yaşatan Gönül Dağı yayınlanan ilk iki bölümüyle seyircinin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Dilek ve Taner'in çocukluktan devam eden aşklarını da konu alan Gönül Dağı iki genç oyuncunun başarılı performansına da sahne oldu. Dilek karakterini canlandıran Gülsin Ali İlhan'ın ve 38 kişinin koronavirüse yakalanması sebebiyle çekimlere ara verildi.  

Gönül Dağı dizisinde çekimlere ara verildi

Anadolu insanının sıcacık hikayesini ekrana taşıyan Gönül Dağı dizisi, TRT 1 ekranlarından Cumartesi günleri yayınlanıyor. İlk iki bölümüyle dikkat çeken Gönül Dağı'nın 3. Bölüm fragmanları ise seyirciyi heyecanlandırdı. Covid- 19 sebebiyle çekimlerine ara verilen Gönül Dağı 3. Bölüm 7 Kasım Cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin çekimlerinin devam edip etmeyeceği ise ekibin sağlık durumuna bağlı.

06-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar