Gönül Dağı Neden Çarşamba Akşamı Yayınlanacak?

Gönül Dağı Neden Çarşamba Akşamı Yayınlanacak?
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi 25 Mart Cumartesi akşamı yerine 29 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak olması dizinin seyircisini meraklandırdı.

Üç sezon boyunca TRT 1 ekranlarında cumartesi akşamları ekrana gelen ve Köprü Film tarafından hazırlanan Gönül Dağı halen yeni bölümleriyle seyirciyle buluşuyor. Kadrosunda genç ve yetenekli isimlerin yer aldığı ve bir Anadolu Kasabası’nda yaşananları hikaye edinen Gönül Dağı yayınlandığı cumartesi akşamlarında en çok reytingi alan ve gün birincisi olan bir dizi. Anadolu’da Bir Bozkır Hikayesi sloganıyla başlayan ve Gedelli adlı bir kurgu kasabada amcaoğulları olan üç gencin hikayesi merkezinde kasabada yalanılan olayları, samimi hikayeleri, sıcak insan ilişkilerini anlatan dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümünün cumartesi akşamı yerine Çarşamba akşamına alındığı bilgisi sektörde şaşkınlığa sebep oldu. TRT 1’in cumartesi akşamları yayınladığı reyting rekortmeni başarılı dizisinin neden Çarşamba akşamına alındığı ve dahası dizinin Çarşamba akşamında mı yayınlanmaya başlayacağı büyük merak konusu oldu.

Çarşamba Akşamı Yayınlanacak

Köprü Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve cumartesi akşamları ekrana gelen başarılı dram ve macera dizisi Gönül Dağı dizisinin 15 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünün ayın 25’in de değil 29 Mart Çarşamba akşamı ekrana geleceği haberi dizinin seyircisini meraka saldı. Cumartesi akşamı reytinglerde ilk sırada yer alan dizinin Çarşamba akşamı gibi güçlü yapımların yer aldığı bir güne alınmasının sebebini merak edenler hemen araştırmaya başladı. Dizinin cumartesi akşamından Çarşamba akşamına alınmasının sebebinin ise 25 Mart Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Türkiye ile Ermenistan arasında oynanacak milli futbol karşılaşması sebebiyle olduğu anlaşıldı. Sadece bir haftalığına böyle bir değişikliğin yaşandığı ve dizinin sonraki haftadan itibaren normal yayın gününe döneceği öğrenildi.

Çarşamba Akşamı Ne Yapacak?

Öbür taraftan Gönül Dağı dizisinin bir bölümlüğüne de olsa asıl yayın gününden başka ve daha güçlü yapımların olduğu bir güne alınması dizinin çekilen bölümünü neden riske edildiği sorusunu gündeme getirdi. Daha önce böyle durumlarda dizinin o haftaki bölümü yayınlanmazken şimdi ise başka bir güne alınıyor. Kuruluş Osman, Adım Farah gibi dizilerin olduğu bir akşamda Gönül Dağı’nın nasıl bir sonuç alacağı ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

19-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar