Gülse Birsel'den Jet Sosyete ile ilgili flaş açıklama

Gülse Birsel'den Jet Sosyete ile ilgili flaş açıklama
Tv 8 kanalının sevilen dizisi Jet Sosyete'den flaş haber! Dizinin semaristi Gülse Birsel, rol aldığı dizi ile ilgili hangi açıklamalarda bulundu?

Geçtiğimiz sezon Tv 8 ekranlarına transfer olarak seyirci karşısına çıkmaya devam eden Jet Sosyete dizisinden final haberi gelmişti. Sevenlerinin üzüldüğü bu durum karşısında iki haber Gülse Birsel'den geldi. Ünlü isim Gülse Birsel, dizinin final yapacağına yönelik çıkan haberlere karşılık olarak sosyal medya hesabında yeni bir paylaşımda bulundu. Peki Jet Sosyete final mi yapacak? Gülse Birsel Jet Sosyete ile ilgili ne dedi? İşte Tv 8 kanalının başarılı dizisi Jet Sosyete ile ilgili tüm ayrıntılar...

Jet Sosyete dizisinin senaristi Gülse Birsel'den Jet Sosyete ile ilgili flaş açıklama geldi. Daha önce açıklanan bilgilere göre Jet Sosyete kısa bir süre sonra ekranlara veda edeceğini duyurmuştu. Bunun üzerine sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Gülse Birsel, Jet Sosyete'nin Tv 8 ekranlarında final yapacağını ancak başka bir platform üzerinden devam edeceğini açıkladı. Peki Jet Sosyete'nin başka platformu ne olacak? 

Senarist Gülse Birsel, sosyal medya hesabı @gulsebir 'den yaptığı paylaşımda Jet Sosyete dizisi ile ilgili şu açıklamalara yer verdi;

'Jet Sosyete şimdilik tatile giriyor, yeni sezonda yakında açıklayacağımız yeni adresimizde sosyetik hayatlarla hikayeye devam! O değil de Perşembe Nilüfer'li, nişanlı, ayrılmalı, evlenme teklifli bomba 39. bölüm! @ jetsosyete @nilüferyumlu @bkmonline (Final @tv8 için, dizi başka bir platformda sürecek) açıklamalara yer verdi.

Dizinin final yapmayacağını kanal değişikliği olduğunu belirten Gülse Birsel, yeni sezonda, yeni adresinde, yepyeni bölümleri ile ekranlara geleceğini açıkladı.

Jet Sosyete dizisi final bölümü ile 02 Mayıs Perşembe günü Tv 8 ekranlarında seyirci karşısına çıkacak!

Gülse Birsel kimdir?

1971 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu Gülse Birsel, İstanbul doğumludur. Eğitimini tamamladıktan sonra New York Colombia Üniversitesi'nde sinema bölümünü tamamlayan Gülse Birsel, bir çok başarılı yapımda yer almıştır. Oyunculuk dışında senaryo yazarı, gazetecilik, ve sinema ile ilgilenen başarılı isim, Murat Birsel ile dünya evine girmiştir.

Gülse Birsel rol aldığı diziler

Eyvah Eski Kocam

Hırsız Var

Avrupa Yakası

7 Kocalı Hürmüz

Ah Kalbim

Yalan Dünya

Komedi Türkiye

Aile Arasında

Jet Sosyete

01-05-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar