Gülse Birsel’den ‘Jet Sosyete’ Teşekkürü!

Gülse Birsel’den ‘Jet Sosyete’ Teşekkürü!
İnternet yayın platformu Puhu Tv'de yayınlanan Jet Sosyete seyredilme oranlarıyla senarist Gülse Birsel'i mutlu etti. Gülse Birsel paylaştığı mesajında seyirciye teşekkür etti!

Puhu Tv’de yayınlanan ve yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Jet Sosyete yeni yayın platformunda balarılı bir sezon geçiriyor. Usta oyuncu Gülse Birsel’in hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrollerinde oynadığı komedi dizisi Jet Sosyete bilindiği gibi bu sezonun başında internet yayın platformu olan Puhu Tv’ye transfer olmuştu. Puhu Tv’de 3. Sezonunun ilk dört bölümüyle seyirci karşısına çıkan yapımın izlenme oranları başarılı oyuncu Gülse Birsel’i mutlu etti. Bu mutluluğunu sosyal medya hesabından izleyicilerle ve sevenleriyle paylaşan Birsel tüm takipçilerine ve Jet Sosyete seyircilerine teşekkür etti. İşte detaylar!

Jet Sosyete Puhu Tv’de de Jet Gibi!

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği komedi dizisi Jet sosyete İnternet yayın platformu Puhu Tv’de her Cuma akşamı seyirciyle buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Ecem uzun ve Emre Taştekin gibi usta ve başarılı oyuncuların rol aldığı jet Sosyete yeni yayın platformunda da hızından bir şey kaybetmemiş gibi görünüyor. Yayınlandığı zamanlar yüksek reytingleriyle dikkat çeken yapım bu sezonun başında Puhu Tv’ye transfer olmuştu.

Şu ana kadar dört bölüm yayınlanan dizinin reytinglerinin Puhu Tv’de de oldukça iyi olduğu kulislerde sıkça konuşulan konulardan. En sonunda bu konuyla ilgili bir açıklama ve mesaj yayınlayan dizinin senaryo yazarı ve oyuncusu Gülse Birsel seyredilme oranlarıyla ilgili olarak tüm takipçilerine teşekkür etti .

Gülse Birsel Sosyal Medya Hesabından Teşekkür Etti!

Jet sosyete’nin başarılı oyuncusu ve senaryo yazarı Gülse Birsel Puhu Tv’de seyirciyle buluşan komedi dizisi Jet Sosyete’nin yayınlanan ilk dört bölümünde aldığı izlenme oranlarıyla ilgili sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Oyuncu paylaştığı mesajında dizinin izlenme oranlarının oldukça iyi olduğunu belirtti ve mutluluğunu gizlemedi. Jet Sosyete’nin yazarı Gülse Birsel “Bildiğim yerden soru gelince ben. J (Senaristin notu: Dijitalde izlenme rekorları geliyor, hukuken bu sayılar açıklanamıyormuş ama hiçbir avokado benim seyirciye teşekkür etmemi engelleyemez. J)” mesajını paylaştı. Bilindiği gibi jet sosyete’nin ilk bölümlerinde aşırı yoğunluk nedeniyle puhutv.com sitesinde teknik sorunlar yaşanmış ancak bu sorunlar daha sonra giderilmişti.

04-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar